Změnil kvůli ní pravidla oblíbené talentové show. Její dechberoucí vystoupení nelze pospat slovy, musíte ho vidět

vystoupení lidé
Fotografie: Pexels

Talentová show Britain´s Got Talent je hlavně v zahraničí velmi oblíbeným pořadem. Má jasně daná pravidla, kterými se každý porotce řídí. Díky jednomu vystoupení se rozhodly tyto pravidla změnit.

Nejvíce obávaným porotcem zahraniční soutěže je Simon Cowell. Mnoho účastníků se právě jeho konečného verdiktu velmi děsí, a to hlavně proto, že Simon si nebere servítky a je velmi přímý a upřímný. Lidem, kteří ale mají talent, se právě tato jeho jedinečná vlastnost vyplatí. Byl to právě on, kdo se rozhodl porušit pravidla oblíbené soutěže a ocenit tak vystoupení, u kterého zůstal v němém úžasu.

Není jen porotce, je i jedním z producentů celé show

Málokdo ví, že Simon není jen obyčejným porotcem v této show, podílí se i na samotné produkci. Na celém jeho chování po vystoupení skupiny tanečníků je jedinečné to, že svým jednáním porušil pravidla, která sám určil. Vystoupení, které ho nenechalo v klidu, předvedla taneční skupina Unity. Ohromila nejen samotné porotce, ale také internet a mnoho diskuzí.

To, co taneční skupina na pódiu předvedla, bylo jedinečné vystoupení nejen z pohledu talentu, ale také životní energie, kterou celé vystoupení mělo. Ve svém vystoupení kombinovali několik tanečních prvků, dokázali emoce přenést i na publikum. A to bylo právě to, co všechny přítomné v sále zaujalo. Svým jedinečným způsobem dokázali každého, kdo se na ně díval, vtáhnout k sobě na pódium.

Dechberoucí výkon předvedla mladá krasobruslařská dvojice. Všem v publiku spadla z jejich jedinečného vystoupení brada

Taneční skupina dokázala, že tanec je univerzálním jazykem

Nejen jejich samotné vystoupení, i celá skupina je velice různorodá. V jejich taneční skupině najdete jak handicapované jedince, tak lidi nebinární identity. Zároveň jsou v taneční skupině zástupci různých etnik a barev pleti. I tímto složením chtějí publiku hned na první pohled dát najevo, že všichni jsme si rovni a každý z nás může být tím, čím chce. Po jejich jedinečném vystoupení se z publika ozývalo jen jediné: „Zmáčkněte zlatý knoflík“.

Zlatý knoflík je jedinečné tlačítko, kterým má každý z porotců šanci poslat jednoho z vystupujících přímo do finále samotné soutěže. Každý z porotců má možnost tohoto tlačítka využít, pravidla ale říkají, že za celou soutěž pouze jednou. I přesto, že Simon si byl vědom toho, že svoji možnost zlatého tlačítka již využil, nemohl po vystoupení skupiny Unity odolat a zmáčkl jej znova. Tím sice porušil vlastní pravidlo, taneční skupinu ale poslal do finále.

Zdroj: Webniusy

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]