Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2023 11:00
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Vážná nehoda na natáčení filmu Gladiátor 2: Šest členů štábu má popáleniny, někteří jsou v nemocnici

Vážná nehoda na natáčení filmu Gladiátor 2: Šest členů štábu má popáleniny, někteří jsou v nemocnici
Zdroj: Dreamworks Distribution
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

O nehodě, která se stala během natáčení pokračování slavného filmu z roku 2000, informoval web Variety. Hned šest členů natáčecího štábu se mělo zranit při kaskadérském kousku a muselo být ošetřeno. Údajně se mělo jednat o popáleniny.

Dle Variety došlo k nehodě při natáčení v Maroku 7. června. „Při natáčení plánované kaskadérské sekvence na natáčení pokračování Gladiátora došlo k nehodě, během níž několik členů štábu utrpělo zranění neohrožující život,“ uvedl mluvčí Paramount Pictures k situaci.

„Týmy kompletní lékařské služby byly na místě schopny jednat rychle, takže postiženým se okamžitě dostalo potřebné péče. Všichni jsou ve stabilizovaném stavu a pokračují v léčbě,“ dodal. Z celkem šesti zraněných museli čtyři zůstat v nemocnici.

Doporučeno
Kam v Brně do letního kina. Poradíme, kam na nejnovější trháky a kde zaplatíš jen pár korun za vstup Kam v Brně do letního kina. Poradíme, kam na nejnovější trháky a kde zaplatíš jen pár korun za vstup 10. června 2023 6:00

Detailní informace známy nejsou. Incident se měl stát ke konci natáčecího dne a neměl by se dotknout hlavních hvězd pokračování legendárního filmu. Web New York Post uvedl, že jak Paul Mescal, tak Pedro Pascal, Denzel Washington i Connie Nielsen jakožto hlavní hvězdy obsazení filmu jsou v pořádku. Filmaři proto pokračují v natáčení.

Smíšené emoce

Pokračování Gladiátora s sebou nese různé emoce. Původní snímek oceněný pěti Oscary, ve kterém v hlavních rolích účinkovali Russell Crowe či Joaquin Phoenix, nemá v obsazení ani jednoho z nich. Crowe se dokonce nechal slyšet, že z pokračování není úplně nadšený.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Nový Avatar je konečně online. Radost budou mít i fans Davida Bowieho Co si pustit o víkendu: Nový Avatar je konečně online. Radost budou mít i fans Davida Bowieho 9. června 2023 15:00

„Trošku žárlím. Tehdy to pro mě byla velká životní zkušenost a také jsem byl mnohem mladší. Gladiátor je film, který doslova změnil můj život a to, jak mě lidé vnímali a kam jsem se kariérně posunul,“ uvedl v rozhovoru pro Collider.

Film režírovaný Ridleym Scottem by měl přijít do kin ve Spojených státech 22. listopadu 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse