Zavřít reklamu

Chytré hodinky Galaxy Watch lze využít k celé řadě nejrůznějších účelů. Jedním z nich je i sledování kondice. Ať už patříte mezi vášnivé sportovce, nebo se sledováním kondice teprve začínáte, určitě oceníte vhodný nástroj, který vám se vším pomůže.

Samsung Health

Samsung Health je užitečná aplikace přímo z dílny společnosti Samsung. S její pomocí můžete sledovat nejen vaši fyzickou a fitness aktivitu, ale také řadu zdravotních údajů a dalších parametrů. Samsung Health si také dokáže poradit se sledováním vašeho spánku.

Stažení v Google Play

Strava

Populární aplikací pro sledování pohybové aktivity je Strava. Jedná se o multiplatformní aplikaci se spoustou možností pro záznam a sledování vaší pohybové aktivity, plánování tras, propojení s komunitou a zdolávání nejrůznějších výzev.

Stažení v Google Play

Map My Run

Ke sledování vašich pohybových aktivit můžete využít také aplikaci Map My Run. Map My Run zvládne kromě sledování vašeho běhu také výběr a záznam trasy, nabídne vám možnost propojení s přáteli, a v prémiové verzi si můžete také nechat sestavit tréninkový plán.

Stažení v Google Play

Swim.com

Chcete se letos v létě pustit do plaveckého tréninku? Pak by na vašich zařízeních neměla chybět aplikace Swim.com. Swim.com vám pomůže se sledováním a analýzou vaší plavecké aktivity, nabízí možnost propojení s dalšími uživateli, a nabízí vám také nejrůznější tréninky a cvičení.

Stažení v Google Play

Dnes nejčtenější

.