Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. června 2023 14:02
Čas čtení 0:33
Martina Havranová

Noční můra cestujících? Dvoupatrová sedadla v letadle se dočkala svého prototypu, prohlédni si fotky

ZAHRANIČÍ CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Designér si stojí za tím, že díky takovému uspořádání budou mít pasažéři komfortnější cestování v ekonomické třídě.

Teprve 23letý designér Alejandro Núñez Vicente vytvořil prototyp patrových sedadel. Jeho cílem prý není natlačit více lidí do letadla, ale zajistit pohodlí všem cestujícím. Svůj prototyp představil na letošním Aircraft Interiors Expo v německém Hamburku, kde jej otestuje několik velkých hráčů leteckého průmyslu. Informuje o tom portál Thrillist.

Doporučeno
„Mohl bych mít doktorát z manipulace.“ Geniální podvodník napálil církev i soudy a vysloužil si státní pochvaly „Mohl bych mít doktorát z manipulace.“ Geniální podvodník napálil církev i soudy a vysloužil si státní pochvaly 10. června 2023 13:00

Původně mělo jít jen o vysokoškolský projekt, po nominaci na Crystal Cabin Awards v roce 2021 se stal virálním a zaujal natolik, že se dostal na nejprestižnější výstavu leteckých interiérů. Představení prototypu dvoupatrových sedadel vyvolalo různé reakce. Zatímco jedna skupina lidí obdivuje inovativní design, druhá skupina ho nazývá noční můrou cestování.

lietanie, cestovanie, lietadlo, sedadlálietanie, cestovanie, lietadlo, sedadlálietanie, cestovanie, lietadlo, sedadlálietanie, cestovanie, lietadlo, sedadlá
Zobrazit galerii
(6)

Sám designér v reakci na svém instagramovém účtu označil odpůrce svého výtvoru za „znuděné“ a „neprofesionální“. Dvoupatrová sedadla designér pojmenoval jako „The Chaise Longue“ a stojí si za tím, že díky takovému uspořádání budou mít pasažéři komfortnější cestování v ekonomické třídě.

Domů
Sdílet
Diskuse