Vendula Pizingerová navštívila děti v krajské nemocnici ve Zlíně. Jaký byl důvod?

Kapka naděje předala KNTB přístroje v hodnotě téměř milion korun. Foto: KNTB
ZLÍN - Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně spolupracuje již řadu let s Nadačním fondem Kapka naděje. Za tu dobu věnoval fond nemocnici už desítky milionů korun na nejrůznější vybavení. Letos Kapka naděje „nadělila“ rovnoměrně Dětskému i Novorozeneckému oddělení KNTB.

Prezidentka a zakladatelka Nadačního fondu Kapka Naděje Vendula Pizingerová a ředitelka fondu Dita Loudilová osobně navštívily dětské oddělení i malé pacienty, kterým věnovaly různé dárky. „Do zlínské nemocnice jezdíme pravidelně, často spojíme návštěvu s dětským festivalem a snažíme se pomoci tam, kde to oddělení nejvíce potřebují. Letos to například byla dvě EKG na dětské nebo dva resuscitátory na novorozeneckou JIP,“ uvedla Vendula Pizingerová.

Kromě výše uvedeného se jednalo také o dvě relaxační křesla, inhalátor, oxymetr nebo přístroj na screeningové vyšetření sluchu novorozenců. „Spolupráce s Kapkou naděje si velmi vážíme právě proto, že je dlouhodobá a pravidelná. Chtěl bych jim poděkovat za jejich práci a přízeň zlínské nemocnici, která se odráží nejen ve výši příspěvků, ale také v zájmu o to, co by pro nás mohli udělat,“ doplnil Ing. Martin Déva, člen představenstva Krajské nemocnice T. Bati.

Zdroj: KNTB

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x