Bílé bratrstvo zachrání svět: Co dědička Vangy předpovídá o budoucnosti lidstva

19letá Francouzka Kaede Uber se stala známou díky svým přesným předpovědím budoucnosti. Dívka získává své vize o budoucích událostech skrze sny a prostřednictvím komunikace s duchy. Tvrdí, že vidí rozmazané temné postavy, které se jí blíží a sdělují jí informace o nadcházejících apokalyptických událostech.

Její dar jako kartářky je umocněn tím, že s každým zlepšením jejího vidění se zhoršuje její zrak. Dívka trpí genetickou poruchou, která může způsobit vážnou svalovou slabost a téměř úplnou slepotu. Kvůli těmto okolnostem mnozí přirovnávají Kaede k slavné bulharské jasnovidce Vangě a považují ji za jejího duchovního pokračovatele.

Jistě, v současné době existuje mnoho jasnovidců, kteří se nazývají následovníky a dědici slavné Vangy. Nicméně sama Vanga před svou smrtí sdílela, že skutečným dědicem jejího daru bude dívka, která se měla narodit v hořícím městě, v zemi, kde působil Nostradamus. V roce 2009 francouzský novinový článek přinesl informaci o Kaede Uber z Montpellieru, která má schopnost vidět do budoucnosti. Její narození bylo spojeno s požáry zuřícími ve městě. Kaede hovoří o svých prorockých vizích od svých 5 let. Téměř vždy zdůrazňuje, že nás čekají neblahé události a předpovídá katastrofy, krize a rozsáhlé teroristické útoky na naší planetě.

článek pokračuje na další stránce…