InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevská skupina EFK zakončila taneční rok velkolepým programem

 Autor: Martin Petřík

    Autor: Martin Petřík

MILEVSKO – Tradiční zakončení tanečního roku připravila taneční skupina EFK z Milevska v netradičním pojetí. EFK se každoročně loučí se svými příznivci programem v domě kultury. Kvůli jeho rekonstrukci se tentokrát tanečníci přesunuli ven.


Skupina EFK má za sebou taneční sezonu, která přinesla nejen mnoho úspěchů, ale přibyla i řada nových tanečníků. Na sobotní odpoledne skupina EFK připravila pro své příznivce atraktivní program. Ve 14 hodin a o půl hodiny později znovu mohli návštěvníci navštívit tři úvodní stanoviště.

Zahajovací show se odehrála na neobvyklém místě, na schodech domu kultury. Na druhém stanovišti, symbolicky před vchodem do loutkového sálu, byla k vidění choroegrafie s názvem Muzeum. Na třetím stanovišti se tančil hip hop. Tanečníci se převlékli do kostýmů babiček a dědečků. Jak se ukázalo, nejednalo se o klasické dědečky a babičky, ale o jejich moderní tvář. Diváci se bavili.  

Pak se všichni přesunuli do amfiteátru, kde návštěvníci mohli vidět všechny taneční kategorie včetně těch nejmenších. Lidé si užili různorodé taneční ukázky i choreografie, které v letošním školním roce taneční skupina EFK nacvičila do soutěží.

Nikomu nevadil přicházející déšť, který už byl při poslední choreografii velice silný. Tanečníci to stejně jako diváci vzali s úsměvem. Celý program pak zakončila after party.

 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace