InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na mokrém terénu v Protivíně mířily přesně jen Semice

PROTIVÍN - Los předposledního kola nejvyšší krajské soutěže přinesl souboj mužstev z Písecka. V sobotu 10. června fotbalisté Protivína přivítali Semice. Hosté měli svému soupeři co vracet, na konci podzimu totiž na svém hřišti od celku trenéra Miroslava Říhy vyfasovali bůra. Lepší postavení v tabulce měli domácí, kteří měli na Semice náskok pěti bodů. V první půli byli aktivnější hráči Protivína a vytvořili si více šancí. Ani jedna ale gólem neskončila a týmy šly do kabin za stavu 0:0. O přestávce se spustil prudký liják a fotbalisté si ve druhé půli museli poradit s hodně těžkým terénem, který spíš připomínal rybník. I přes nepříznivé podmínky se hráči snažili o kombinaci. Ve hře měl stále navrch Protivín, ale vedoucí branku vsítit nedokázal. Skóre se poprvé měnilo dvacet minut před koncem na straně Semic. Balon odražený od břevna doklepl do sítě Petr Valach. O šest minut později akci po pravé straně zakončil přesnou střelou na zadní tyč Pavel Keclík a hosté vedli 2:0. Další gól už diváci neviděli a všechny body cestovaly spolu se Semickými.

FK Protivín – FC AL-KO Semice 0:2 (0:0)
Branky: 70. P. Valach, 76. P. Keclík
Rozhodčí: Pečenka – Dimitrov, Jarolím. ŽK: 2:2 (Štěpka, Daniel Bečvář – Buchtele, P. Valach). Diváků: 120
Protivín: Váverka – Kvasnička, Kulík, Štěpka, Nedvěd, Urban (74. Buko), Daniel Bečvář, David Bečvář, Kozák (77. Cvachovec), J. Vorel, Říha (39. Hrachovec, 84. Hodinka)
Semice: Dvořáček – J. Keclík, Hrala (63. M. Valach), Sádlo, Pohnán, Listopad, Buchteke (55. Forman), Blažek (81. Linhart), P. Keclík, Zborník, P. Valach

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace