InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté Podolí uhájili B třídu i pro příští sezonu

ŠAMONICE - V sobotu 10. června se hrál na hřišti v Šamonicích další důležitý zápas, který mohl rozhodnout o záchraně ve fotbalové 1. B třídě. V ohrožení bylo mužstvo Podolí, kterému, bez ohledu na ostatní výsledky stačilo získat bod. Hlavně díky dvěma nejlepším hráčům na hrací ploše, brankáři Tobiáši Vaňáčovi a kanonýru Tomáši Zemanovi získali Podolští všechny tři a v nejnižší krajské soutěži se udrželi i pro příští sezonu.

TJ Podolí II - TJ Sokol Chotoviny 3:2 (1:2)
Branky: 42. a 88. Zeman, 80. Blanchard - 11. Makovii, 44. Pankovetskyi
Rozhodčí: Bartůněk - Průchová, Kalina. ŽK: 1:1. Diváků: 69
Podolí: Vaňáč - Pinta, K. Levora, Eppherre, Micka, Veselý (63. Větrovský), Jakub Volf (46. Pirný), Zeman, Blanchard, Jan Volf (46. Pileček), Duchoň
Chotoviny: Bánský - Plecitý, Kubela, Bondarev, Vrhel, Čech, Makovii, Voborský (81. T. Cetlovský), A. Cetlovský, Passler (46. Pavlíček), Pankovetskyi

V 10. minutě zahrávali hosté přímý kop, tvrdnou střelu gólman Tobiáš Vaňáč vyrazil, ale na dorážku Mykoly Makovii už byl krátký - 0:1. Pár minut před poločasovým hvizdem dostal míč do běhu domácí Tomáš Zeman, nikdo ho nedokázal zastavit a bylo to 1:1. To ještě nebylo v první půli vše. Za dvě minuty zahrával Mykola Makovii ze 40 metrů přímý kop a na krásnou střelu pod břevno domácí gólman nedosáhl - 1:2.
Něco podobného jako při vyrovnávacím gólu předvedl Zeman v 80. minutě, avšak z úhlu nestřílel, ale přihrál před branku. Tam jeho nabídku využil Kevin Blanchard, který bombou o břevno vyrovnal na 2:2. Remíza domácím stačila k záchraně, ale oni toho nedbali a v posledním domácím zápase sezony chtěli své příznivce potěšit výhrou. Tu zařídil dvě minuty před koncem rychlý Zeman, který dal hodně podobný gól jako první a Podolí se zachránilo v soutěži výhrou v poměru 3:2.

Ve středečních papírových Píseckých postřezích duel zhodnotí trenér Podolí Lukáš Levora.

Diskuse k článku - 10 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Honza V. Třebkov 

    Reagovat

     

    Přispěvěk byl skryt administrátorem, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků!

    Vloženo 11.6.2023 11:34:50

  • Fotbal 

    Reagovat

     

    Takto se dělá čistej fotbal. Hosté v poločase vedou a pak zcela náhodně prohrajou.

    Vloženo 11.6.2023 07:53:23

    • ?? 

      Reagovat

       

      Takže navrhuješ hrát jen první poločas?

      Vloženo 11.6.2023 08:17:44

      • Fotbal 

        Reagovat

         

        Neuč mne znát český fotbal.

        Vloženo 11.6.2023 10:51:47

    • Fanoušek 

      Reagovat

       

      Pane Fotbal, byl jste vůbec na tom zápase? Jestli jste seděl u bufetu na trávě tak to už chápu...

      Vloženo 11.6.2023 11:31:44

    • Nechápu 

      Reagovat

       

      Dobrý den pane Fotbal, nejdříve než jsem něco napíšete si ověřte fakta. Již před zápasem už o nic nešlo, diky výsledkům v ostatních skupinách. Například Ševětín již prohrál a Kestrany do Planne neodjeli. Zbytečně tu vytváříte debatu a spekulaci,naprosto nechápu. Bylo by dobré si příště dobre se o ten fotbal vic zajímat, ikdyz vidím, že český fotbal dobře znáte. Jedinej kdo tu špiní fotbal jste vy a Váš momentální komentář.

      Vloženo 11.6.2023 11:57:33

      • Fotbal 

        Reagovat

         

        To vite panové, to mne naučila Fevoluce hledat za vším kulišárnu. Je možné, ze o nic nešlo diky tomu, že žádnej jihočech nepadá z divize a Táborsko B končí v KP atd. Jistota je jistota.

        Vloženo 11.6.2023 18:53:22

        • Nechápu 

          Reagovat

           

          V tom případě nechápu, proč jste obvinil rozhodčí a tým z nekalé činnosti . Vůbec si neuvědomujete co tím můžete způsobit a nakonec nejen, že to jsou vaše domněnky ,ale navíc si sám odpovíte ,že je to vlastně nesmysl. Příště radši zjistěte fakta než něco napíšete. Kvůli lidem jako jste vy,kteří hledají senzaci a snaží se špinit fotbal je amatérský fotbal tam kde je.

          Vloženo 11.6.2023 20:20:55

          • Fotbal 

            Reagovat

             

            Koukám, že tady někdo něumí číst. Ať to čtu jak to čtu, tak píši o zcela náhodné výhře. O rozhodčích a týmu tzn. nikde žádná jména, tak bacha s těmi domněnkami a obviněními. Nakonec o žádnou záchranu nešlo ne? Asi nepřesný název článku.

            Vloženo 11.6.2023 21:53:50

  • Fanoušek 

    Reagovat

     

    Super zápas.

    Vloženo 11.6.2023 00:06:37

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace