QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně míří legendy sportu! Charitativní fotbalové utkání láká na jedinečný zážitek

12.06.2023 14:22

Sejde se s míčem na hřišti fotbalista Vladimír Šmicer, kuchař Roman Staša a hokejista Dominik Kubalík. Ne, nejedná se o začátek vtipu, ale o jména účastníků charitativního fotbalového utkání, které pořádá Nadační fond Zdeňky Heyn Edlové za spolupráce s prostorem Bez frází. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a buďte u toho i vy!

Šmicer

Charitativní fotbalové utkání proběhne ve středu 14. června od 17:30 na stadionu SK Petřín Plzeň. Účast přislíbila nejedna sportovní hvězda. Takové utkání rozhodně stadion divizního Petřína ještě nezažil. Tohle si zkrátka nemůžete nechat ujít!

Charitativní fotbalové utkání proběhne mezi týmem Bez frází a týmem Sigi tým.

Tým Bez frází povede s kapitánskou páskou Barbora Černošková, tvář sportovního pořadu Branky, body, vteřiny. Její manšaft tvoří například bývalý fotbalista Pavel Horváth, basketbalistka Kateřina Suchanová, kuchař Roman Staša, hokejisté Ondřej Kratěna, Jakub Jeřábek nebo Dominik Kubalík.

„Nevím, jestli vůbec Domča ví, co je ve fotbale ofsajd. Snad nebude pořád čekat u brány a chtít to zasouvat jen do prázdné,“ řekl se smíchem plzeňský rodák, hokejista týmu HC Oceláři Třinec Jakub Jeřábek. „Dělám si legraci, na Domču se těším. Párkrát jsme si spolu zahráli vesnický fotbal, a jaký rakety má na ledě, takový má i na trávníku. Bude to určitě parádní show,“ dodal.

Za Sigi tým se na plzeňském trávníku představí sportovní hvězdy v čele s Horstem Sieglem. Po jeho boku bude například Julius Bielik, Ivan Hašek, Jozef Chovanec, Jan Koller nebo třeba Antonín Panenka a Vladimír Šmicer. Tento manšaft je zkrátka plný fotbalových hvězd, toho se však Tým Bez frází nebojí!

„Na naší straně máme také pár fotbalistů, například Pavla Horvátha. Já věřím, že Pavel dostojí své role a bude skvěle nahrávat a že naší bránu bude pečlivě hlídat bývalý gólman Dominik Rodinger. My házenkáři se prostě budeme spoléhat na jejich přihrávky, zvládneme to, nebojíme se jich,“ reagoval s odhodláním na složení soupeřova týmu bývalý kapitán házenkářské reprezentace a výkonný ředitel Bez frází Karel Nocar.

Na co se můžete, kromě zaručeně zajímavého utkání, těšit? „Na diváky čekají předzápasové rozhovory, o poločasové pauze bude probíhat soutěž o odměny. Po utkání bude připravena podpisová akce a focení s účastníky,“ popisuje program Karel Nocar a dodává: „Věříme, že se fanoušci sportu dostanou díky této akci ke svým vzorům blíž. Bude to pro ně taková odměna za to, že přišli podpořit Nicolase.“

Foto nadacnifondzhe.cz

Utkání hvězd bude mít, jak už název napovídá, charitativní podtext. Veškeré vybrané finanční prostředky půjdou na pomoc nemocnému Nicolasovi. „Charitativní fotbalové utkání se koná na podporu malého chlapce Nicolase Beneše. Nicolas má rakovinu, v sedmi měsících se u něj našel nádor na mozku. Je to smutný příběh, nyní podstupuje náročné léčebné procedury, které ale zdravotní pojišťovna nehradí. Proto tento charitativní projekt vlastně vznikl,“ vysvětlila zakladatelka nadačního fondu Zdeňka Heyn Edlová.

Vstupenky na toto jedinečné charitativní utkání zakoupíte zde. Cena za tento neopakovatelný zážitek je 150 Kč. Přispět na nemocného Nicolase bude možné i zakoupením podepsaného dresu. „Po utkání se budou také dražit podepsané dresy každého účastníka. Sto procent vybraných finančních prostředků půjde na podporu Nicolase,“ potvrzuje Karel Nocar, výkonný ředitel prostoru Bez frází. „Nicolas potřebuje rehabilitace, aby se zjednodušil život jemu i jeho rodičům,“ dodává.

Celou akcí bude provázet Miloš Pokorný, známý moderátor a zpěvák ze skupiny Těžkej Pokondr. O zábavu tedy rozhodně nebude nouze. Přijďte se pobavit, zažijte jedinečnou atmosféru fotbalového utkání hvězd a přispějte na dobrou věc!

Více informací k charitativnímu fotbalovému utkání naleznete zde.

Foto ilustrační, foto Nicolase nadacnifondzhe.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24