Strašně smutný! Kotlár Security varuje a reaguje na žalostný výkon příbuzného Diega

Kotlár

Diego Kotlár, který by měl Bendovi i celé organizaci Clash of the Stars děkovat za to, že dostal prostor se zviditelnit, před soubojem avizoval, že se soupeřem udělá rychlý proces. Hned několikrát zmiňoval, že Bendu pošle tvrdě k zemi a že si připíše důležitou výhru. Nakonec však bylo všechno jinak. Diego, který v zápase vážil skoro 200 Kg, totiž nepředvedl vůbec nic a naopak se hned v první minutě ochotně poroučel k zemi, na což nyní reagoval i jeho rodinný příbuzný Kotlár Security.

Na jaký „balík“ si přišel Diego Kotlár za 30 sekund boje s Bendou?

„Bylo to opravdu strašně smutné, co se stalo. Vidíte to sami, jak to je. Karlose Bendu přeci nikdo nemůže vyzývat a jít s ním do klece, aniž by byl připravený. Uvědomte si, že to není sranda. Tak, jak dopadl Diego, může dopadnout každý druhý. Karel Benda je na tom dobře fyzicky i takticky. Na to musí být člověk připravený. Můžete mít svaly jaké jen chcete a můžete si věřit jak chcete, ale věřte mi, že byste těžce narazili.

Dávejte si na to pozor. Nevěřte si tolik. Chápu, že to ve vás probouzí vztek a chuť bojovat, ale takhle to nefunguje. Mně to mrzí, že to tak je. Uvidíme, jak to bude dál. Budu bojovat a nebo ne? To se všichni dozvíte. Každopádně pokud bojovat budu, tak se můžete těšit na pořádné bomby, protože to nikdy nevzdám. Jsem srdcem bojovník a to mi nikdy nikdo nevezme,“ reagoval Jarda Kotlár na svém IG profilu a varoval všechny, kteří by chtěli Bendu vyzývat.

Kotlár, který vyfasoval tvrdé KO, po kterém byl ještě chybou rozhodčího uškrcen, totiž dobře ví, jaké to se stát s Bendou v kleci. I přesto však Jarda doufá v odvetu, kterou by chtěl v Kleci strachu, s čímž však rival Benda nesouhlasí a navrhuje, že pokud odveta, tak znovu v normální kleci, tak uvidíme, jak se celá situace nakonec vyvine.




Diego reaguje na kritiku

„Rád bych se vyjádřil ke všem těm šaškům, kteří mají špatné komentáře proti mně. Zalezte do boudy a běžte někam do p*če. Rozhodně mi tady nekomentujte nějaká špinavá ho*na. Co mi tady jako melete? Píšete jen ho*na. Já mohu alespoň říct, že jsem se zúčastnil. Sice jsem prohrál, ale tak co. Nevadí. Život jde dál,“ reagoval Diego Kotlár na svém tradičním Tik Tok streamu, kde se mu začalo kupit hodně kritiky.

Také není divu! Kotlár totiž ostře pálil nejen do Bendy, ale i jeho rodiny a sliboval, jak si se soupeřem hravě poradí. Nakonec však v kleci nepředvedl vůbec nic. Benda byl samozřejmě rychlejší, takže si všechny pomalé výpady soupeře pohlídal a sám tvrdě trefoval. Nejprve vyslal přesně mířené koleno na žebra, které evidentně napáchalo hodně škody, a poté přidal i kop na břicho, po kterém se Kotlár ochotně poroučel k zemi, kde ještě inkasoval ostrý loket, se kterým těsně před zápasem sám souhlasil.






1 komentář na “Strašně smutný! Kotlár Security varuje a reaguje na žalostný výkon příbuzného Diega”

  1. Pingback: Kincl zmiňoval Novotného neférovost! Co na to OKTAGON promotér? | Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *