Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. jún 2023 / PR

Kolorky otevírají první showroom

Česká značka s designovými plenkami a dětskými doplňky nově posunula svůj e- shop také do prostoru, kde mají možnost majitelky poznat své zákazníky osobně. V pražských Vinohradech v Oldřichově ulici si tak mohou prohlédnout kompletní sortiment na jednom místě.

Kolorky otevírají první showroom

Zakladatelka Jana Chladová už delší dobu hledala místo, kde by se mohla značka přiblížit zákazníkům. „Chtěla jsem se vidět se zákazníky i fyzicky, poznat je i jinak než jen online. Aby si mohli na produkty sáhnout, přesvědčit se o kvalitě materiálů, vybrat si naživo. Zároveň showroom bude fungovat jako místo setkávání týmu Kolorky a výdejna objednávek.“

V showroomu také zákazníci naleznou různé umělecké a designové předměty, které bude možné zakoupit. Aktuálně jde o ilustrace Michala Bačáka, vázy studia Dechem nebo odkládací stolky a knižní záložky dua Mikulášková&Drobná.

Design interiéru řešila Sabina Sedlaříková, která je zároveň designérkou všech doplňků značky KLRK HOME. „Vycházela jsem z představy čistého, volného prostoru. Proto jsme volili vše v bílé barvě s akcentem na barevné židle. Ve vstupní místnosti pro veřejnost bude dominantní úložný policový systém, který můžeme nastavovat podle našich potřeb. Budeme v něm prezentovat naše výrobky, a do budoucna i designové předměty různých autorů, například sklářské výrobky. Zde mě inspiroval Dieter Rams a jeho modulární systém.“ Rekonstrukci celého domu, ve kterém se showroom nachází, měl na starosti David Plojhar.

Při výběru lokace Jana Chladová myslela také na to, že showroom budou navštěvovat rodiče s dětmi. „Vybrali jsme místo s dostupným parkováním. K dispozici navíc bude rodičům s kočárky i předzahrádka vedoucí do klidného dvora.“

www.kolorky.cz

    2125

    Súvisiace články