OBRAZEM: Mostecký Benedikt ožil hudebním festivalem Benedikt Music Open
Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – V sobotu 17. června se naplno rozjel rodinný festival Benedikt Music Open v areálu Benediktu. Na místě panuje pohodová atmosféra, návštěvníky těší krásné letní počasí doprovázené dobrou hudbou a občerstvením. Nechybí ani doprovodné aktivity, včetně atrakcí pro děti.

Odpolední hudební program zahájila bývalá nejznámější členka skupiny Lollipopz Ellie, po ní převzalo pomyslné hudební kormidlo duo Ben & Mateo. Po nich následoval zpěvák Marcell, který v březnu absolvoval své vůbec první sólové turné. Co od něj můžete slyšet v rádiu? Třeba aktuální song Sliby.

Na pódiu letos nechybí ani velice nadějná textařka a zpěvačka Pam Rabbit, která tvoří pop-R&B a v podání kapely MYDY zazní elektroswing. Program uzavře od devíti hodin NobodyListen. Komu to vše bude málo, může se posléze přesunout co mosteckého N Clubu, kde se o zábavu postará právě tento DJ.

FOTO:

1706benediktkz01

1706benediktkz03

1706benediktkz04

1706benediktkz05

1706benediktkz06

1706benediktkz07

1706benediktkz08

1706benediktkz09

1706benediktkz10

1706benediktkz12

1706benediktkz02

Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru