InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osek se loučil domácí porážkou, jinak se mu jaro celkem povedlo

OSEK - Prohrou o tři branky v domácím prostředí. Tak se rozloučili s letošní sezonou krajského přeboru fotbalisté Oseku. V sobotu 17. června podlehli v rámci dohrávky šestnáctého kola sedmému Milevsku 2:5 (2:3) a v celkové tabulce obsadili se ziskem 35 bodů dvanáctou příčku. To je vzhledem k tomu, že jich před odvetami měli na svém kontě pouze devět, určitě uspokojivý výsledek.

16. kolo krajského přeboru, sobota 17. června:

TJ Osek - FC ZVVZ Milevsko 2:5 (2:3).

Branky: 5. Carda, 20. Němeček - 2. Souček, 34. Přibyl, 45+1. Málek z penalty, 60. Marvan, 76. Hadáček. Rozhodčí: Boček – Kollmann, Vican. ŽK: 3:2 (28. Hoch, 71. Maroušek, 90. Martin Čapek - 79. Kosobud, 80. Vakoč). Přihlíželo 100 diváků.

Již úvodní minuty naznačily, že se bude více útočit, než bránit. Po pěti minutách svítil na ukazateli stav 1:1. Hned ve druhé minutě poslal vzduchotechniky, kteří si už své umístění nemohli vylepšit a ani zhoršit, do vedení Ondřej Souček, ale za další tři minuty srovnal Martin Carda. Vedení na stranu domácích strhl ve 20. minutě Lukáš Němeček, jenže otočka se podařila i soupeři. Navíc do přestávky. Ve 34. minutě mířil do černého Viktor Přibyl a v první minutě nastavení Martin Málek proměnil nařízenou penaltu - 2:3.

Po změně stran skórovali už jen hosté z Milevska. Po hodině hry překonal gólmana Jan Marvan a pátým střelcem se stal v 76. minutě Jaroslav Hadáček.

Sudí pustili několik tvrdých zákroků a v závěru osecký Martin Čapek poslal k zemi Viktora Přibyla, který musel být převezen do strakonické nemocnice se zlomenou rukou. To bylo stínem utkání, stejně jako nadávky ze strany některých diváků.

 

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Nick 

    Reagovat

     

    tvrdé zákroky a nadávky diváků v Oseku jsou standardem...

    Vloženo 19.6.2023 14:39:54

  • Fotbal 

    Reagovat

     

    Bůra s Kostomlaty doma to je ostuda. To si gogól pěkně zakoktal i při gólech soupeře.

    Vloženo 18.6.2023 08:36:09

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace