Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Martin Tyl o svatbě Aleny Šeredové: U radnice byli i Češi. Alena vystřídala troje šaty a účesy

    Kadeřník a blízký kamarád Aleny Šeredové Martin Tyl popsal detaily svatby. | foto: Instagram

    Česká modelka Alena Šeredová (45) se stala podruhé vdanou paní. V sobotu 17. června se na prosluněné Sicílii provdala za dědice Fiatu Alessandra Nasiho (49), jehož poznala před osmi lety během víkendové lyžovačky. Na velkolepé svatbě nechyběl ani kadeřník a zároveň blízký přítel nevěsty Martin Tyl. „Alena je perfekcionistka, takže měla vše vychytané do posledního detailu,“ prozradil Expresu vyhlášený český kadeřník, který Aleně vykouzlil na hlavě hned několik krásných účesů.

    Slavná modelka Alena Šeredová (45) se v sobotu provdala za italského miliardáře a dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49), s nímž má dceru Vivienne (3).

    Veselka se konala v sicilském městečku Noto, které pro novomanžele vybrala svatební koordinátorka Alessandra Grillová, jež také organizovala svatbu italské návrhářky Chiary Ferragni. „Bereme se na místě, kde jsme ani já, ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás oba bylo překvapení, jedinečná vzpomínka,“ svěřila se Šeredová.

    Celkem bylo pozváno přibližně sto hostů, kteří se do Sicílie sjeli z různých koutů světa.

    Obřad na radnici proběhl okolo poledne, následně se novomanželé vydali do ulic města v tyrkysovém fiatu bez střechy s nápisem „Just Married“. Jízdu novomanželského páru s tradičním troubením si v hojném počtu fotili a natáčeli místní občané.

    „Alena je v Itálii obrovskou hvězdou, lidé ji milují. Krásné bylo, že u radnice byli i Češi s vlaječkami,“ sdělil Expresu své dojmy přímo ze Sicílie Alenin kadeřník Martin Tyl.

    Svatební jízda novomanželů ve fiatu se neobešla bez pozornosti místních občanů.

    Po oficiálním obřadu na radnici měl podle slov Martina Tyla následovat hlavní obřad na statku. „V podvečer jsme se přesunuli do nádherného, typicky sicilského statku. Alena je perfekcionistka, takže je vše vychytané do posledního detailu,“ prozradil přední český kadeřník s tím, že u večeře měl každý host na ubrousku svůj monogram.

    „Je to nádherný zážitek, novomanželé jsou obklopeni opravdu úžasnými lidmi,“ doplnil blízký kamarád Aleny Šeredové.

    Do detailu promyšlené přípravy

    Krásná nevěsta měnila během svého svatebního dne nejen šaty, ale i účesy. Po minimalistických svatebních šatech a elegantním drdolu vsadila na romantické šaty s květinovým vzorem a něžné vlny.

    „K jednoduchým šatům jsme volili jednoduchý účes, ke květinovým romantickým pak hřívu a romantické vlny… A ještě nejspíše přijde jedna změna, moje specialitka, culík k bílým flitrovým šatům na párty,“ odhalil známý hairstylista, který se na všech účesech s Alenou předem domluvil.

    Alena Šeredová a Alessandro Nasi během hlavního obřadu na statku

    „Alena měla ve vlasech jasno, je to velice rozhodná žena. Všechno jsme si zkoušeli před třemi týdny, když jsem za ní přijel do Turína, abych připravil její vlasy a ostříhal všechny kluky,“ dodal kadeřník hvězd, jenž si kromě slavné nevěsty vzal do parády i ženicha a Aleniny dva syny: patnáctiletého Louise Thomase a třináctiletého Davida Leeho, které má s bývalým manželem, fotbalovým brankářem Gigim Buffonem (45).

    Na závěr svatební dne byla na programu velká párty pod širým nebem se zhruba stovkou pozvaných hostů. Už divoký předsvatební večírek naznačoval, že se bude jednat o pořádnou jízdu do ranních hodin.

    Alena Šeredová to na závěrečné párty pořádně rozjela.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:20 pondělí 16. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      44
    • Trapas
      21
    • Haha
      11
    • Sladký
      11
    • Tvl
      8
    • Cože
      6