Berlín se připravuje na životní loupež. Upoutávka láká na návrat oblíbence z Papírového domu

Foto: Netflix

Jedna z nejoblíbenějších postav kultovního Papírového domu se vrací na obrazovky Netflixu ve vlastním seriálu. Berlín v podání nezaměnitelného Pedra Alonsa se na akci TUDUM představil v dalším teaseru, která láká na jeho očekávanou prosincovou premiéru. Prequel a zároveň spin-off oceňovaného seriálu se bude točit okolo velkolepé loupeže šperků v hodnotě 44 milionů dolarů.

Berlín říká, že jsou jen dvě věci, které mohou změnit špatný den ve skvělý: láska a milionová výplata. Proto připravuje jednu ze svých dosud nejextrémnějších loupeží – zmizení šperků v hodnotě 44 milionů dolarů. Nejdřív si ale bude muset přizvat na pomoc pár protřelých zločinců.

Seriál Berlín se natáčel ve Španělsku a představí Berlínův zrod v superzločince. Z Papírového domu například víme, že Berlín měl v minulosti pět manželek, jeho příběhu se intenzivně věnovala hlavně poslední řada. Fanoušci doufají, že nový seriál nechá nahlédnout také do Berlínova vztahu s jeho bratrem, Profesorem, kterého v Papírovém domě ztvárnil Álvaro Morte.

Foto: Netflix

Jeden z největších seriálů Netflixu Papírový dům skončil již v roce 2021 svou pátou řadou, jeho odkaz ale žije nadále. Kromě nadcházejícího spin-offu Berlín, o kterém se mluví pomalu již druhým rokem, vyšel na Netflixu jihokorejský remake. Ten se s nadšenými ohlasy příliš nesetkal, přestože původní seriál převyprávěl velmi věrně. Tvůrce původního Papírového domu Álex Pina navíc nevyloučil, že by v budoucnu nemohly dorazit další spin-offy.

Virtuální akce Netflixu TUDUM každoročně představí desítky očekávaných titulů a vystoupí na ní řada známých osobností. Letošní ročník se konal 17. června a streamoval se živě z Brazílie. Na obrazovkách se tentokrát objevili Chris Hemsworth, Arnold Schwarzenegger nebo Gal Gadot. Prequel Papírového domu Berlín se zde představil v pořadí již třetím teaseru, tentokrát s pořádnou porcí nových záběrů.

Seriál Berlín dorazí na Netflix v prosinci tohoto roku.

Foto: Netflix