Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kladno si pojistilo služby mladého talenta Trojny

Josef Trojna (vlevo) © piratichomutov.cz

Josef Trojna podepsal nový kontrakt s kladenskými Rytíři, kteří myslí na budoucnost. Klub má vizi, ve které chce dát hodně prostoru mladým hokejistům a odchovancům.

"Je tady spousta hráčů, kteří mají před sebou slibnou budoucnost, ale musí se na nich pracovat," uvedl pro klubové webové stránky rytirikladno.cz sportovní manažer Jiří Burger.

"Podpisem smlouvy s Josefem Trojnou navazujeme na naši vizi. Chceme dát co nejvíce příležitosti mladým hráčům a především našim odchovancům," dodal k podpisu smlouvy s Trojnou Burger.

"Jsem za to moc vděčný. Kladno je hokejové město, tradiční extraligový klub a já jsem rád, že tady můžu být a nadále se jako hokejista i člověk zlepšovat," uvedl 17letý talent Josef Trojna.


Kladenský sportovní manažer Burger

U podpisu kontraktu nechyběl majitel a stále aktivní hokejista, legendární Jaromír Jágr. "Jako malý jsem se na něj koukal v televizi," žasl do mikrofonu stále trochu vyjukaný mladíček Trojna.

"No a teď vedle něj sedím, podávám si s ním ruku a podepisuji smlouvu. Je to něco neskutečného," pokračoval hráč, který je si vědom toho, že tímto to celé nekončí, ba právě naopak začíná.

"Musím na sobě neustále pracovat," uvědomuje si nadaný zadák. "Pepa si svými výkony a přístupem řekl o dlouhodobou smlouvu," okomentoval ještě délku kontraktu zmiňovaný manažer Burger.

Zdroj: hokejportal.cz, rytirikladno.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
62.1 ms