Středa 1. května 2024, Svátek práce

Ondra v poslední době stresuje na TikToku | foto: instagram.com/ondravlcek1

Kam se poděl Ondra Vlček? Kdysi známý youtuber zmizel a hrabe se v popelnicích

Mnozí se zřejmě ptají, kam zmizel dříve populární youtuber a milovník nezletilých dívek Ondra Vlček. Na platformu už přes půl roku nenatáčí. Zdá se, že si našel zdaleka jiný a nový koníček. Rád se zřejmě probírá popelnicemi a bere si z nich zajímavé retro kousky. Těmi se pak chlubí ve facebookových skupinách. Oslavil také dvouleté výročí se svojí přítelkyní.
  9:57

Už je tomu více jak půl roku, co dříve populární youtuber Ondra Vlček natočil své poslední video. Po téměř celou dobu jeho kariéry byl označován za toho spíše bizarního tvůrce, bez zajímavého obsahu. Známý byl také hlavně pro jeho lásku k nezletilým děvčatům. V určité době totiž randil s pouze třináctiletou dívkou. S tou však už dávno není a momentálně slaví dvouleté výročí s další partnerkou. Zdá se, že si místo natáčení videí našel jiný, dosti zajímavý koníček. Ve facebookových skupinách se chlubí tím, co našel v popelnicích. Zřejmě se tak pustil do činnosti známé jako „dumpster diving“ v překladu do češtiny vybírání odpadků. Že by už neměl na jídlo a obživu hledal v popelnicích?

Hezký sice nejsem, ale ta fotka je nádherná!
@vendulaheroldova

30. září 2022 v 21:24, příspěvek archivován: 16. června 2023 v 14:17

Vlček dle sledujících moc intelektu zřejmě nikdy nepobral. Jeho smyšlená videa, ve kterých tvrdí, že ho navštívil duch či klaun měla většina pro smích. Zneužívání důchodců je něco, co dokáže uživatelé na sítích pořádně namíchnout. Influencer, který často bere do videí svého otce je například Kluk s kamením. Podle sledujících se k němu chová ošklivě a zneužívá jeho dle nich zřejmé senility. Tomu tak bylo i u Vlčka, který svoji přívětivě vypadající matku bral často do videí. Uživatelé často v komentářích diskutovali o tom, že ji do natáčení nutí.

Momentálně však už od infantilních videí opustil a pustil se do daleko jiné činnosti. Převážně ve facebookové skupině „RETRO - Československo“, která má téměř devadesát tisíc členů zveřejňuje fotografie svých úlovků. Čím se tedy ve skupině chlubí? Nejvíce zveřejňuje fotky hlavně retro věcí, které našel v odpadcích. Nedávno se například chlubil starým plastovým autem, které našel v popelnici na plasty. Mnoho uživatelů ve skupině zřejmě netuší, kdo Vlček je, a tak se moc kritiky na jeho osobu najít nedá. Za vybírání popelnic si však pár nehezkých komentářů přečetl.

Moje milované koťátko

4. srpna 2022 v 10:09, příspěvek archivován: 16. června 2023 v 14:24

Dumpster diving je nejvíce populární zřejmě mezi bezdomovci. Nejčastěji hledají v popelnicích u supermarketů jídlo, které už nebylo prodejné, a tak ho zaměstnanci vyhodili. Nejen bezdomovci, ale také často lidé cestující s omezeným rozpočtem se tak snaží ušetřit nějaké peníze. Jméno této aktivitě udělal také známý youtuber Mr.Beast. Ten ve videu se svými kamarády prohledal více jak sto popelnic, ve kterých našli předměty v hodnotě zhruba dvaašedesát tisíc korun.

Podobné aktivitě se speciální zálibou ve starožitnostech se tedy věnuje zřejmě i Vlček. Plastové auto totiž není jediný předmět, kterým se ve skupině pochlubil. „Krásné retro baterky. Nalezené včera vyhozené v kontejneru,“ napsal k fotce, na které se nachází deset zřejmě už nefunkčních starožitných baterek. Příspěvky Vlčka jsou uživateli v komentářích povětšinou oceňovány. Nejvíce se uživatelé shodují v tom, že ten kdo tak krásné baterky vyhodil, musel být blázen. „Tyto dva krásné retro hrnečky se mi podařilo najít v popelnici. Někdo je prostě vyhodil a mně udělaly radost,“ píše Vlček k další fotografii, kterou zveřejnil do skupiny.

FIZI je největší šéf!

27. července 2021 v 11:32, příspěvek archivován: 16. června 2023 v 14:24

Vlček je ve skupině zřejmě natolik aktivní, že si od platformy vysloužil štítek „Top přispěvatel“, čímž se řadí do deseti procent nejvíce aktivních uživatelů. Jeho sláva na YouTube upadá, populární se stává naopak v této facebookové skupině. Z čeho se může těšit je také zřejmě jeho přítelkyně Vendula, se kterou momentálně v running sushi oslavil dvouleté výročí.

Témata: Ondra Vlček