Na pražském Zlíchově vzplál podvozek tramvaje, na místě zasahovali hasiči

  • 11
V ulici Nad Zlíchovem v Praze 5 v úterý ráno zasahovali hasiči u požáru v podvozku tramvaje. V úseku Hlubočepy - Smíchovské nádraží nejezdily tramvaje , byla zavedena náhradní autobusová doprava. Pražský dopravní podnik na svém webu uvedl, že požár způsobila technická závada. Omezení trvalo přibližně hodinu.

„Provoz v okolí Zlíchova je silně omezen. Tramvaje nejezdí vůbec z důvodu nutného vypnutí trolejového vedení i ve smyčce Hlubočepy. Jízdní řád je narušen také na linkách 120 a 128. Kvůli nasazení náhradních autobusů může docházet k narušení jízdního řádů i linek bus ze Smíchova,“ uvedl krátce před osmou hodinou pražský dopravní podnik na svém Twitteru.

V Hlubočepích hoří tramvaj, na místě byla přerušena doprava. (20. června 2023)

Vlaky linek 4, 5, 12 a 20 ve směru z centra končily na Smíchovském nádraží. V úseku Sídliště Barrandov - Holyně zůstal provoz zachován.

V úseku Sídliště Barrandov - Smíchovské nádraží byla nasazena náhradní autobusová doprava s vynecháním zastávek Zlíchov a Hlubočepy.

Provoz byl obnoven krátce před devátou hodinou.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,