Můj čas na kafíčko

Drsný rozvod kvůli ženatému kolegovi?

Můj čas na kafíčko

Už dlouho se šušká, že má Berenika Kohoutová blízko ke svému staršímu kolegovi Filipu Blažkovi. Byla by ale schopna kvůli němu opustit svého manžela?

Jedno manželství už se herečce Berenice Kohoutové (32) rozpadlo a druhé možná brzy rozpadne. Proslýchá se totiž, že se zakoukala do svého ženatého kolegy ze seriálu Filipa Blažka (49). Opravdu spolu skončili v posteli, anebo to jsou klepy?

Na sociálních sítích dělá hvězda seriálu Jedna rodina Berenika Kohoutová  (32) vše pro to, aby veřejnost přesvědčila, že je v jejím manželství s copywriterem Kryštofem Kubínem (37) vše v pořádku.

Ve skutečnosti má být vše ale úplně jinak. Už dlouho se šíří zvěsti, že má herečka blízko ke svému ženatému kolegovi. Kdo to je a proč hrozí, že se

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden