InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tři táborské ploutvařky přivezly z MČR medaile. Klára Mazalová získala ve Žďáru dvě zlata

Medailistky Subaquaclubu Delfín Tábor z víkendového MČR v distančním ploutvovém plavání. Zleva Sára Studená, Ester Macháčková a Klára Mazalová.

Medailistky Subaquaclubu Delfín Tábor z víkendového MČR v distančním ploutvovém plavání. Zleva Sára Studená, Ester Macháčková a Klára Mazalová.

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU/TÁBOR - Na 200hektarovém rybníku Velké Dářko nedaleko Žďáru nad Sázavou se ve dnech 17. a 18. června plavalo MČR v distančním ploutvovém plavání. Do Žďáru se vypravila devítka borců z táborského oddílu ploutvového plavání (PP) a rychlostního potápění s cílem zabojovat o cenné kovy. Své ambice naplnila Klára Mazalová mezi ženami a stala se nejúspěšnější členkou táborské výpravy. V závodě na 4 000 metrů PP nenechala již od prvních metrů nikoho na pochybách o svém jasném vítězství. Čtyřkilometrový úsek zaplavala ve velmi solidním čase 42 minut a 25 sekund. Na trati 2 000 metrů BF (dvě klasické ploutve) se musela podělit o první pořadí se svou soupeřkou z olomouckého oddílu.

 

Neméně úspěšná byla v barvách Subaquaclubu Delfín Tábor i Sára Studená mezi juniorkami. Na 4 000 metrů PP doplavala na 1. místě a na 2 000 metrů BF přidala stříbro. Mezi nejmladšími v kategorii do 12 let si z MČR veze druhé a třetí místo Ester Macháčková. Zbývající táborští závodníci a závodnice skončili mezi poraženými. Táborská děvčata vyhrála i soutěž družstev.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace