Přání byla vyslyšena. Na SkyShowtime je konečně seriál Dexter

SkyShowtime
Autor: Mohamed Hassan / Zdroj: Pixabay

SkyShowtime je jedna z těch novějších streamovacích platforem v Česku. Dorazila k nám v období Valentýna s úžasnou 50% slevou, které mnozí uživatelé využili. Bohužel již od počátku mělo SkyShowtime mnoho problémů a lidé si stěžovali.

Troufám si říct, že na tomhle tvůrci aplikace hodně zapracovali a přinesli nám mnoho napravení. Nyní na platformě najdeme seriály, jako jsou Starosta Kingstownu nebo Fatal Attraction. Bohužel to hlavní pořád chybělo v podobě Dextera, což je v podstatě pro Showtime vlajkový seriál. Něco jako pro Netflix Stranger Things nebo HBO Hra o trůny.

Podle tehdejších zákulisních informací měl Dexter dorazit okolo června, ale SkyShowtime to nikdy nepotvrdilo. Naopak, čekali jsme až do konce a vyplatilo se nám to. Dexter totiž 17.6. doopravdy dorazil na streamovací službu, ale jen v podobě dvou náhodných sérií. To už bylo předzvěstí něčeho velkého. Den poté se Dexter ukázal v celé své kráse, jelikož bylo přidáno rovnou celých osm sérií. Bohužel o té deváté nevíme nic, ale můžeme předpokládat, že bude do éteru vypouštěna postupně, protože je docela nová a v Česku to ještě nikdo nevysílal. Pravděpodobně se tedy bude jednat exkluzivní sérii pouze pro jednu platformu.

Viděl jsem reakce mnoha uživatelů SkyShowtime a ty byly opravdu radostné a nepřekvapuje mě to. Sám jsem Dextera viděl a musím uznat, že se jedná o kvalitní seriál, který snad nikdy neomrzí. Věřím tomu, že přidáním kultovního seriálu si Showtime polepší, protože mnoho lidí litovalo toho, že tam není.

V Česku, podobně jako v celém světě, jsou streamovací služby populární. Mezi ty přední zde patří Disney+, HBO nebo Netflix. Používáte nějakou z těchto streamovacích služeb nebo jste raději zastáncem stahování filmů? Dejte mi to vědět do komentářů.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: Svět Huawei

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *