Aktualizace Once in a Blue Moon pro Fallout 76 je nyní dostupná

Aktualizace Once in a Blue Moon pro Fallout 76 je nyní dostupná
18:10, 21.06.2023

Ode dneška je dostupná nejnovější aktualizace Once in a Blue Moon pro Fallout 76, a to zdarma na všechny platformy. Tato aktualizace přináší dvě nové veřejné události; Safe and Sound a Beasts of Burden a vítá dva nové kryptidy; Blue Devil a Ogua. Hráči, kteří již Fallout 76 vlastní, mohou získat přístup k Once in a Blue Moon dnes na Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4/5 a PC.

Safe and Sound

Middle Mountain Cabins se dočkaly renovace a staly se nejnovější a největší zastávkou brahminů, ale zdá se, že tam často chodí nezvaní hosté. Hráči mají za úkol tyto potvory odhánět a zároveň opravit systém Repeller Speaker, aby mohli tyto stvůry odpuzovat a aby jejich brahmini zůstali v bezpečí.

Beasts of Burden

Luca Costa potřebuje pomoc poté, co mu skupina místních kultistů ukradla brahminy i náklad provizorních výbušnin. Hráči mu budou muset pomoct získat je zpátky dřív, než se o tom dozví jeho strýček Vinny. Hráči by měli dávat pozor, aby nevyrušili místní divoká zvířata, protože poslední dobou se v nedalekých lesích děje cosi divného.

Once in a Blue Moon rovněž značí začátek 13. sezóny Fallout 76, Shoot for the Stars. Během této sezóny budou hráči objevovat staré hollywoodské filmové kulisy a budou se snažit projít 100. úrovněmi, aby získali odměny, přičemž členové Fallout 1st jich budou moct získat ještě víc.

Podrobnosti o Once in a Blue Moon a všem ostatním, co se chystá se 44. aktualizací a 13. sezónou, najdete na: fallout.bethesda.net


DALŠÍ

CGwillWin