Tomáš Klus si zahraje v novém seriálu Zalez do spacáku s dcerou Josefínkou, která roli oplakala

Tomáš Klus s manželkou Tamarou a dcerou Josefínou
Zobrazit fotogalerii (4)
  |   zajímavost

Nový seriál s názvem Zalez do spacáku v těchto dnech natáčí štáb v kempu v Brozanech nad Ohří. Hlavní roli prolhaného čtyřicátníka ztvární písničkář Tomáš Klus, který se do povědomí diváků dostal také díky seriálu ZOO. A není na to sám. Po boku má nadšenou parťačku, která si pochvaluje, že může chodit pozdě spát – svou desetiletou dceru Josefínu.

Malešické ateliéry seriálu ZOO vyměnil Tomáš Klus za prostředí malebného kempu u řeky Ohře, kde se natáčí seriál Zalez do spacáku. Za tím stojí režisér Jan Haluza, který natočil například film Deníček moderního fotra nebo některé epizody seriálu Pan profesor. Léto tak může známý písničkář trávit nejen na čerstvém vzduchu, ale také po boku své nejstarší dcery Josefíny, kterou má s manželkou Tamarou Klusovou. Spolu mají ještě dceru Jenovéfu a syna Alfréda.

Začínající dětská herečka Josefína Klusová prý svou první roli oplakala a byla štěstím bez sebe. Splnila si tím svůj sen. Bydlí spolu s tátou v karavanu a tamější prostředí si naprosto zamilovala. „Po natáčení se tu griluje, večeříme, jsou tu milé sedánky. Takový život v kempu,“ pochvaluje si Klus

Ivan musí v kempu dokázat svou lásku

Táta Josefínky si v seriálu Zalez do spacáku zahraje čtyřicátníka Ivana toužícího po svatbě s mladou Sárou, kterou si zahraje Pavla Gajdošíková. Jenže se jí nesvěřil s tím, že už byl ženatý třikrát a z manželství má celkem tři potomky. Sářiny rodiče – a majitele kempu – si zahrají Lenka Vlasáková a Ondřej Pavelka

A aby to neměl Ivánek tak jednoduché, dá mu podvedená snoubenka jasné ultimátum. Vezme si ho jen v případě, že s ní stráví celé léto v kempu, a oni se tak skutečně poznají. To ještě ale netuší, že všechny bývalé Ivanovy exmanželky (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová) přivezou na prázdniny své děti. Ivan jim totiž tvrdí, že mu to asi nevyjde, pravého důvodu se však chytré ženy rychle dovtípí. A komedie může začít!

Promoakce Evy Burešové se moc nevyvedla

Chystaný seriál nedávno – tak trochu nedobrovolně – proslavila také Eva Burešová, která si vystřelila na sociálních sítích z vedení Primy. Natáčela zrovna v ateliérech ZOO a díky krásnému počasí ji zřejmě napadlo, že by to chtělo trochu toho sluníčka.

Zdravím všechny diváky televize Prima a chtěla bych pozdravit taky vedení. A říct jim tedy, že tady, jak se koukám, Sara Sandeva, Sandra Nováková, všechny tyhle hvězdy točí někde u moře. Klus točí taky tady někde u jezera na chatách a já tady u vás točím seriály už šest let a jsem v ateliérech, kde je sto stupňů. Taky bych chtěla připomenout, že letos mám třicátiny a že bych si zasloužila nějaký seriál někde třeba, já nevím, ve Španělsku u moře. A ne, že mi dáte zelené plátno. Děkuju, prosím,“ rozhořčila se naoko na svém Instagramu. 

Klus je idolem mnoha žen

Jenže její vtípek lidé nepochopili a označili ji za nevděčnou herečku, která už neví, co by. „Věříme, že jsme jí letos udělali radost úspěšným koncertním turné po celé České republice, které jsme pro ni zprodukovali,“ vyjádřilo se vedení televize s dodatkem, že příště na ni bude určitě myslet. Tak pokud se seriál bude divákům líbit, třeba se před kamerami s Klusem potkají ve druhé sérii.

Burešová si ho totiž v ZOO nemůže vynachválit, a dokonce přiznala, že líbací scénou (kterých teď spolu mají požehnaně), si splnila svůj sen ze základní školy. Tehdy Tomáše poslouchala a obdivovala. Mezi sebou mají prý hlubší spojení a skvěle jim to spolu před kamerou klape.

Kdy Prima nový seriál nasadí, ještě není rozhodnuto. Už teď je ale jasné, že o zábavu zkrátka nebude nouze!

Zdroj: Instagram, iprima.cz

KAM DÁL: Letní program televize Prima: Na ZOO zapomeňte. Ožije Einstein, Vinaři i soudružka Škopková z Hoštic.