Zde může být vaše reklama.

Už budou hrát Fotbalisté SK Sigma jdou do akce

Fotbalisté SK Sigma jdou do akce

foto: Petr Pelíšek

23. 06. 2023 - 15:00

První zápas v rámci přípravy na novou sezónu FORTUNA:LIGY mají v sobotu na programu fotbalisté SK Sigma Olomouc. Ve Slatinicích budou hrát proti slovenskému druholigovému Dolnému Kubínu, začíná se v 11.00.

„První tři týdny budeme v domácím prostředí. Čeká nás klasický režim, přípravné zápasy odehrajeme ve Slatinicích. Máme menší změnu v realizačním týmu. K béčku se do pozice asistenta trenéra přesunul Vojta Smolák. Novým kondičním trenérem je Tomáš Oslzla, kterého jsme si vytáhli od mládeže. Bude to asi trochu změna. Následně nás čeká krátké soustředění v Maďarsku, kde nás čeká zajímavý zápas s Rapidem Vídeň. Další týden se budeme připravovat doma v Olomouci,“ řekl trenér SK Sigma Olomouc Václav Jílek před pondělním startem přípravy.

Ve Slatinicích už by se měly fanouškům představit také první dvě posily – útočník Lukáš Juliš a stoper František Matys, také nigérijský útočník Yunusa Muritala.

Scházet naopak bude útočník Antonín Růsek, který ještě stále není fit, naplno od startu přípravy netrénoval ani záložník Filip Zorvan.

Utkání SK Sigma Olomouc – Dolný Kubín se hraje v sobotu 24. června od 11.00 ve Slatinicích.

Další články