Zavřít reklamu

Blíží se doba dovolených a i vy určitě zvažujete, že se podíváte někam k vodě. A určitě u ní hodláte používat mobil. Pak se vám bude hodit voděodolné pouzdro, protože zdaleka ne všechny telefony jsou voděodolné (a pokud jsou, nemusejí mít odpovídající certifikaci voděodolnosti). Zde je pět nejlepších voděodolných obalů pro smartphony s Androidem.

ChoeTech Waterproof Bag for Smartphones Blue

Naším cenově nejdostupnějším tipem na voděodolné pouzdro je ChoeTech Waterproof Bag for Smartphones Blue. Pouzdro vyrobené z plastu má certifikaci IPX8, což znamená, že vydrží potápění až do hloubky 5 metrů po dobu 1 hodiny či jednorázový ponor do hloubky 30 m. Kromě vody váš telefon ochrání také před sněhem, prachem a dalšími nečistotami. Má pevné zapínání s dvojitým zámkem a zachovává 100% funkčnost displeje. Určené je pro menší telefony s úhlopříčkou do 6 palců. Jeho cena je 219 Kč.

Pouzdro ChoeTech Waterproof Bag koupíte například zde

Spigen Velo A600 Waterproof Phone Case White

Dalším tipem je Spigen Velo A600 Waterproof Phone Case White. Pouzdro je vyrobené z TPU (termoplastického polyuretanu), je voděodolné podle standardu IPX8 a chlubí se kvalitním zamykacím systémem, který dokonale zabrání vniknutí vody dovnitř a který je navíc velmi praktický. Kromě toho slibuje 100% funkčnost dotykové obrazovky a je dokonale průhledné, což vám umožní kvalitní focení i natáčení. Je určeno pro telefony s úhlopříčkou až 8 palců, takže prakticky pro všechny. Prodává se za 399 Kč.

Pouzdro Spigen Velo A600 Waterproof Phone Case koupíte například zde

Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear

Pro náročnější zákazníky je tu Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear. Pouzdro je vyrobené z TPU, což mu zajišťuje patřičnou ohebnost a tuhost a  posiluje jeho odolnost proti pádům a nárazům. Voděodolné je podle standardu IPX8 a je určeno pro telefony s úhlopříčkou do 6,8 palců. Stojí 439 Kč. Podle názvu je však evidentní, že v balení najdete hned dva kusy.

Pouzdro Spigen A601 Waterproof Phone Case koupíte například zde

Spigen Aqua Shield WaterProof Waist Bag A620 2 Pack Black + Transparent Black

Dále zde máme pouzdro Spigen Aqua Shield WaterProof Waist Bag A620 2 Pack Black + Transparent Black, které je určené pro nošení na těle. Je vyrobené z TPU a je velmi prostorné, takže se hodí i pro ty největší telefony. V balení najdete dvě pouzdra – jedno šedé (průhledné) a druhé černé. Nabízí se za 499 Kč.

Pouzdro Spigen Aqua Shield WaterProof Waist Bag A620 2 Pack koupíte zde

Spigen Aqua Shield WaterProof Dry Bag 20L + 2L A630 Black

Jako poslední tu máme pouzdro Spigen Aqua Shield WaterProof Dry Bag 20L + 2L A630 Black, což technicky vzato není pouzdro, ale nepromokavý vak, lépe řečeno dva vaky. Jsou vyrobené z TPU a disponují dvěma nastavitelnými popruhy. Voděodolné jsou podle standardu IPX6. Menší vak můžete použít na přenášení telefonu, ten větší pro přenášení věcí, které potřebujete u vody, jako je oblečení, ručníky nebo lahve s vodou. Mohou být vaše za 829 Kč.

Pouzdro Spigen Aqua Shield WaterProof Dry Bag 20L + 2L A630 koupíte například zde

Dnes nejčtenější

.