Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. června 2023 14:02
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Americká hudební star Olivia Rodrigo brzy vydá nové album. Poslechni si první singl Vampire

Americká hudební star Olivia Rodrigo brzy vydá nové album. Poslechni si první singl Vampire
Zdroj: Geffen Records/volně k použití
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká populární zpěvačka Olivia Rodrigo si svým debutem Sour podmanila téměř celý svět. Povede se jí na tento úspěch navázat?

Olivia Rodrigo se proslavila v roce 2021, když vydala svoje debutové album Sour. Na něm najdeš hity jako drivers license, good 4 u nebo deja vu, které mají jenom na Spotify více než miliardu přehrání a které se dlouhé týdny držely na prvních příčkách světových žebříčků. Populární zpěvačka nyní oznámila, že plánuje vydat druhou desku Guts, a na internet unikl už i první singl z ní, Vampire. Povede se jí navázat na úspěch?

Doporučeno
Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol 22. září 2021 11:30

Olivia Rodrigo oznámila vydání druhé desky Guts na svém Instagramu, kde zveřejnila také její obal. Oznámení přichází jen pár dní poté, co se zpěvačka se svými fanoušky a fanynkami podělila o název prvního singlu z LP, který se jmenuje Vampire, a ačkoli má vyjít až v pátek 30. června, už nyní jej najdeš na YouTube. Deska Guts pak vyjde 8. září u vydavatelství Geffen, píše NME

 

„Guts je pro mě o bolestech dospívání a o snaze zjistit, kdo jsem v tomto bodě mého života. Mám pocit, že jsem mezi osmnáctým a dvacátým rokem vyrostla o deset let. Bylo to tak intenzivní období trapnosti a změn. Myslím, že to všechno je přirozenou součástí růstu, a doufám, že to album odráží,“ uvedla zpěvačka v prohlášení. 

Olivia Rodrigo teprve před měsícem oslavila druhé výročí od vydání alba Sour. „Žádná slova nedokážou popsat, jak moc pro mě tohle album znamená a jak šíleně vděčná jsem za vše, co mi přineslo do života,“ napsala k oslavě výročí. Deska Sour si vysloužila řadu ocenění, včetně tří cen Grammy a šesti vítězství na letošních Billboard Music Awards. Povede se zpěvačce na tento úspěch navázat?

Domů
Sdílet
Diskuse