Sleduj nás

Jakub Dohnal si řekl o Ivana Buchingera. Ondřej Novotný nastavil podmínky

Jakub Dohnal si řekl o Ivana Buchingera. Ondřej Novotný nastavil podmínkyFOTO: OKTAGON MMA

Řekl si o největší výzvu dosavadní kariéry, ale jeho odvaha zatím příliš oceněna nebyla. Hezoun Kuba Dohnal chce posunout svoji budoucnost v OKTAGONu k příčkám zajištujícím titulovou šanci.

Na základě toho, co už má v organizaci za sebou, si řekl o bývalého dvojnásobného šampiona a legendu československé scény. Z tábora Ivana Buchingera přišla kladná odpověď, ale šéf Ondřej Novotný má zatím určité výhrady.

„Ivan je žebříčkovou jedničkou Slovenska a já jsem nejvýše postavený Čech v šestašedesáti kilogramech. Jako zápasník OKTAGONu s deseti zápasy se chci posunout dále a zdolat i tuto metu, porazit Ivana a pokračovat k vrcholu. A ano, psal jsem přímo Bukimu, do zápasu chce jít, takže už jde jen o místo a čas,“ potvrdil Jakub nedávno v rozhovoru pro web mmashorties.


Český bojovník se momentálně připravuje pod vedením Jakuba Müllera v JMFS gymu a nemůže si tuto spolupráci vynachválit. Zaměření na techniku a detaily jej posouvají kupředu, o čemž se nedávno přesvědčil Angličan Callum Mullen, kterého Kuba přejel jednoznačně na body.

„Mullen mě překvapil tím, že nebyl vůbec na úrovni, která by odpovídala jeho promu a slovům před zápasem. Možná měl razanci úderu, ale jeho zem nebyla nijak dobrá a mohl jsem ho zlikvidovat,“ popsal své vítězství Dohnal, které získal na turnaji OKTAGON 42.


Další na řadě by tedy měl být vracející se šampion Cage Warriors Ivan Buchinger. K zajímavému zápasu se vyjádřil i promotér OKTAGONu Ondřej Novotný ve svém MMA Letem světem.

„S oběma jsem o tom zápase mluvil a může se to stát. Kuba Dohnal tomu šel naproti, že dělal stories a ne, že se se mnou domluvil. To je fajn, musíš tlačit a dělat zajímavost. Psali jsme si o tom a já sem jeho managerovi jasně řekl, co k tomu vede. To se nestalo, takže teď uvidíme,“ nechal vše otevřené boss žlutočerné organizace.


Další články