Meduňka,  Pro inspiraci

ČERVENCOVÁ MEDUŇKA JE TADY!

Červencové číslo MEDUŇKY právě vyrazilo na cestu k vám, milí čtenáři, a přináší vám skvělé, zajímavé a užitečné čtení na tento krásný letní měsíc. Meduňku si můžete koupit na mnoha obvyklých prodejních místech a pro přiznivce e-čtení máme i e-verzi (emedunka.cz) – -:) Opět vám budeme postupně představovat některé důležité materiály z tohoto čísla, ale samozřejmě je nejlepší, když si Meduňku opatříte, abyste se k článkům mohli znovu vracet a dávkovat si porci informací podle sebe.
A co si v novém čísle naší milé Meduňky přečtete?
V titulním rozhovoru jsme si popovídali s paní Editou Marií Med (Svobodovou), astroložkou a léčitelkou, která se pomocí tzv. astrobiologické metody početí přírodními postupy dlouhodobě specializuje na pomoc ženám, které mají problémy s početím. Díky její pomoci přišlo na svět už nejméně 1000 dětí, které by se jinak nejspíš nenarodily. Paní Edita rozvíjí odkaz astrologa Ing. Josefa Kulovaného, který se touto metodou zabýval několik desetiletí a pomohl na svět tisícům dětí.
Hlavní téma červencového čísla zní Voda – víc než jen tekutina.
Do tématu svými články přispěli naše autorky a autoři prof. Anna Strunecká, MUDr. Vladimíra Strnadelová a Jan Zerzán, Charlotte Matysková, Milena Králová, Mgr. Diana Siswartonová, Alena Horká a MUDr. Rudolf Zemek. Dále jsou tu obvyklé seriály – seriál prof. Strunecké o aminokyselinách v našem těle, seriál o duchovním sebeuzdravování Okénko do neznámých dějů, bylinkou měsíce je podle bylináře Martina Kolára levandule lékařská a rady pro příjemný život si přečtete v dalším dílu seriálu Markéty Vopičkové Nejlepší je domácí. MUDr. Ludmila Eleková ve svém článku vysvětluje, že u některých zdravotních problémů jsou chemické léky nezbytné a nenahraditelné, v rubrice Astroporadna odpovídá Marie Plochová Hlávková na důležitý čtenářský dotaz a v Astrokukátku Ing. Zdeňka Bohuslava se dozvíte, jaké příležitosti a nástrahy nám tento čas přináší a jak se k těmto výzvám postavit……Samozřejmě jsme nevyjmenovali všechny články nového čísla Meduňky, najdete v něm i další zajímavé informace a my vám za celou redakci přejeme příjemné čtení a hezké léto!

vaše MEDUŇKA

Koupit Meduňku