Velké tajemství Štaidlové: Láska z Olympiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velké tajemství Štaidlové: Láska z Olympiku!

Štaidlova exmanželka Aňa.
Štaidlova exmanželka Aňa. (Martin Hykl, Tonda Tran, archiv)

Všichni ji znají jako Aňu Štaidlovou (76), ale mohlo to být úplně jinak. Anna Pleskotová, jak zní její rodné jméno, měla první velikou lásku Ladislava Kleina (78), fešného kytaristu z Olympiku. Když se rozešli, vzal si představitelku sestry Iny z Nemocnice na kraji města.

Daleko si Aňa pro první romantický vztah nešla. „Bydlel kousek od nás na Starém Městě. Máma mi jednou po něm poslala na chmelovou brigádu buchty,“ zavzpomínala pro Aha! bývalá manželka Ladislava Štaidla (†75). Začali spolu chodit. První polibky v podloubí, první doteky, prostě láska jako trám. 

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...

Zařídila Olympiku Francii

„Bylo mi patnáct a trvalo to až do mých dvaadvaceti let,“ vzpomíná Aňa. Díky otci Václavu Pleskotovi (†91), v té době velvyslanci ČSSR ve Francii, dělala vedoucí dětského letního tábora právě v zemi galského kohouta. „Trochu jsem přes jednu známou pomohla skupině Olympic k vízům do Francie. A oni tam pak získali roční angažmá. Já byla zatím zpátky v Praze,“ popisuje Aňa, proč došlo k rozchodu s pohledným kytaristou.

Na jednom večírku pak potkala Ladislava Štaidla (†75). „Nechtěla jsem lhát. Když Láďa přijel na návštěvu, přiznala jsem mu, že jsem poznala jiného Láďu,“ uzavírá příběh Štaidlová. S Kleinem i jeho už od roku 1978 manželkou, herečkou Andreou Čunderlíkovou (71), se prý dodnes kamarádí.

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...

Od muziky na kurt

Kytarista skupiny Olympic Ladislav Klein opustil Olympic v roce 1972. Hrál pak i v doprovodné skupině Evy Pilarové (†80) a v George and Beathovens s Petrem Novákem (†51). Na počátku 90. let opustil hudební branži a začal se věnovat tenisu. S Andreou mají jedinou dceru Sandru, která byla tenisovou reprezentantkou.



Přečtěte si
emistan
25. 8. 2023 • 09:27

Všichni Štaidlové po meči vypadaj jak gorily.

paralenka
29. 6. 2023 • 11:54

Bohužel ti, které si bere do úst, už se bránit nemohou. Je z ní nepohledná zapšklá ženská, po níž by dnes pes neštěkl! Kdyby nebyla kdysi Štaidlová, koho by v bulváru zajímala???

paralenka
29. 6. 2023 • 11:51

Nechápu, proč tahle žena nyní neustále vytahuje minulost. Kdeže dávné časy jsou, stačí se postavit před zrcadlo. Myslím, že si p. Klein nepohoršil, naopak, A. Čunderlíková je ještě pořád pohledná ženská a nemá potřebu neustále ventilovat své soukromí! Kdyby žil Štaidl, musela by bývalka držet ústa, takhle jen plive špínu kolem sebe bez korekce! Nechutné!

Genevive Winklerová
29. 6. 2023 • 11:04

No..život zpětně po více 70 letech vidí člověk rozdílně. Nelze upřít jeho talent na skládání písní to každý nemá, ale sláva, úspěch, peníze stoupnou lidem do hlavy...což je zářný případ - on v letech ona tzv. mladé maso ikdyž jistý hlasový talent tam byl a na tom se postavila kariéra pak to začalo tzv.skřípat. Řeknu závěrem...takový "Franta s Kolbenky" jiné představy o životě a jeho naplnění

jity
29. 6. 2023 • 09:06

Souhlasím, hlavně jak se vyjadřovala o Ivetě, jak asi může být jejímu synovy, že ho vlastně Štaidl nechtěl. Baba je ošklivá, zlá, měla by si uvědomit, že Artur je pořád i když nevlastní bratr jejích dětí. Během rozhovoru se olizovala, což prý má být příznak nemoci. To by ji možná omlouvalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.