Drsňák Liam Neeson má v autě bombu. Trailer představuje napínavý thriller Retribution od režiséra Predátorů

Foto: Lionsgate

Jednasedmdesátiletý Liam Neeson před časem prohlásil, že akční žánr už přenechá mladším. To se nakonec nestalo a oblíbený herec tak nadále může naplno ždímat své charisma, třeba v nenápadném thrilleru Retribution od režiséra Nimróda Antala (Predátoři). Film, ve kterém Liam Neeson svádí souboj s časem a bombou pod sedadlem svého auta, se představil v traileru.

Když úspěšnému manažerovi z Wall Street tajemný volající sdělí, že mu pod sedadlo auta nainstaloval bombu, Matt Turner (Liam Neeson) se vydává na nebezpečnou honičku napříč městem, aby splnil určitou sérii rozkazů. S dětmi uvězněnými na zadním sedadle a s bombou, která vybuchne, pokud se pokusí z auta vystoupit, se z obyčejné cesty do práce stává zvrácená hra na život a na smrt. Matt plní stále šílenější pokyny v závodě s časem, aby ochránil svou rodinu.

Liam Neeson, Qui-Gon Jinn ze Star Wars nebo Ra’s Al Ghul z Nolanova Batmana, patří mezi nejčastěji obsazované herce v akčních filmech. Od roku 2008, kdy mělo premiéru jeho výtečných 96 hodin, se herec objevil v desítkách dalších titulech, které se snažily na úspěch zmiňovaného filmu navázat. Retribution (Odplata) bude jedním z nich.

Retribution má českou premiéru v kinech 24. srpna.

Foto: Lionsgate