Dagmar Havlová s vnoučetem přímo z tajného natáčení. Je z ní okouzlující babička a všichni jsou z ní paf

Herečka, filantropka a bývalá první dáma Dagmar Havlová se během natáčení sešla se svou dcerou Ninou Veškrnovou a předvedla se jako správná a velmi šik babička!

Všichni obdivují, jak to herečce s kočárkem sluší. Zveřejnila totiž na svém Instagramu fotografii, na které vozí dítko své dcery Niny. Sice neukázala své vnouče, které bylo schované v kočárku, ale přesto se dočkala spoustu uznání. A právem! Bývalé první dámě to nesmírně sluší. Má na sobě výrazné červené kalhoty, které sladila s bílou košilí.

Minulý týden byl nabitý k prasknutí. Tyto fotky jsou o pauze z natáčení něčeho, co si zatím nechávám pro sebe, aby se to povedlo. Hezké úterý a vydržte ty horka. Hodně pijte! Pokud možno vodu! A pokud možno dobrou!

O tajemném natáčení už herečka hovoří nějakou dobu, tak se máme nač těšit. Ačkoliv Havlová oslavila nedávno sedmdesát let, stále pracuje a vypadá báječně. Není divu, že v komentářích ji jako okouzlující babičku lidé jen chválili.

Mezi komentujícími fanoušky se objevila také herečka Tereza Brodská, se kterou si je Havlová zřejmě opravdu blízká. Nedávno spolu dokonce domlouvaly vhodné brýle. Taktéž zpěvačka Olga Lounová byla okouzlená a poslala bývalé první dámě zprávu.

„Láska největší a taková kočka. Tohle oblečení tě úplně rozzářilo o magický prostor.“

I nás Dagmar Havlová z pozice babičky velmi okouzlila a přejeme jí spoustu krásných chvil s vnoučátkem a dcerou Ninou.

Zdroj: Instagram, autorský text