Moderátorka z Evropy 2 Kateřina Říhová bude mít svůj první koncert! Během vysílání to domluvila s Hezuckým a Marešem. Už má vyprodáno

Není pravda, že by Kateřina Říhová byla neznámou veličinou, ale jako zpěvačka opravdu příliš známá není. Spíše ji můžete znát jako moderátorku z Evropy 2, kde se objevuje po boku Hezuckého a Mareše, nebo také z TV Nova, kde uváděla počasí či Snídani s Novou. Díky Marešovi však rozjela novou kariéru!

Podle Leoše Mareše je Katka velmi dobrá zpěvačka, i když o ní zatím příliš není slyšet. Před pár týdny během vysílání vznikl nápad, že by měla koncertovat. Rozhodlo se, Kateřina Říhová tak rozjíždí svůj první koncert v Lucerně. Aby se dílo podařilo, vždycky je potřeba dobrého marketingu, přičemž s pomocí mega populárního Leoše Mareše nemůžete šlápnout vedle. Není divu, Leoš Mareš patří mezi nejsledovanější Čechy na Instagramu a jeden čas měl i prvenství. Když se rozkřikla na Evropě 2 zpráva, že bude mít Katka koncert, během chvíle byl zcela jasně vyprodaný. Může za to Leoš Mareš nebo Katka Říhová a její pěvecký talent? Co si budeme povídat, ani sebelepší zpěvačka se bez dobré propagace neobejde.

Po vyprodání se nejen Leoš, ale samozřejmě i Kateřina pochlubili na sociálních sítích s rychlým vyprodáním lístků na koncert. Není divu, to se nestává často a my jim gratulujeme. Doufáme, že Katka se skutečně ukáže a brzy už bude patřit mezi ty známé zpěváky, na které nedáme dopustit.

Takže takhle. Katka Říhová v tuto chvíli ještě neví, že píšu tyhle řádky. Bude to pro ní překvapení na finálovou Ranní Show 25.sezóny na Evropě 2. Katka je zpěvačka. Hlavně zpěvačka. A sakra dobrá zpěvačka. Před pár týdny vzniknul přímo ve vysílání nápad, že jí uspořádáme koncert. Její první koncert. A hned jsme se začali ptát. Kde seženeme lístky? Kde seženeme bože vstupenky.“ uvedl Leoš.

Samozřejmě na svém profilu nadšeně jásá i moderátorka Katka Říhová a my se jí nedivíme.

VYPRODÁNO. Prosím vás, můžete mě někdo štípnout? Není to v historii první koncert, který se naplánoval bez vědomí “interpreta” a zároveň se za 30 minut vyprodal?

Fanoušci si samozřejmě Leoše Mareše nezapomněli trochu dobírat. Přece jen poslední dobou propaguje spoustu známých i méně známých celebrit/kamarádů a občas nezapomene přidat slůvko, že se jedná o jediný koncert, což vlastně někdy ani není pravda.

Je super vidět poučení od Leoše. Není tam napsáno jediný koncert v životě. Takové případná pojistka do budoucna.“ uvádí jeden z fanoušků.

Leoš má srdce na pravým místě a překvapovat umí, to všichni víme. Katy, seš strašně fajn, šikovná, vtipná, chytrá a zpíváš krásně. Moc gratuluji. Ranní show si bez tebe už ani neumím představit, ses právem platný 3 člen!“ dodává další fanoušek.

Všem, kterým se podařilo zakoupit lístky, přejeme skvělou zábavu a jsme sami zvědaví, jak Katka využije své první příležitosti a pořádně to rozjede.

Zdroj: Instagram, autorský text