Hlavní obsah

V čem přišly na Moët party? Vagnerová v černém korzetu, Pořízková v košilových šatech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary, den druhý. Hvězdy se znovu nechaly obléknout a zkrášlit a v podpatcích vyrazily na další společenskou událost. Tentokrát si přiťukly sklenkou na prestižní party Moët & Chandon. K českým herečkám se přidaly i modelky v čele s legendární (a čerstvě zamilovanou) Pavlínou Pořízkovou.

Článek

Festivalové hvězdy se znovu hodily do gala. Po velkolepém pátečním slavnostním zahájení se pozvaní šťastlivci sešli na každoroční sklence za charitativním účelem. Šampaňský dům Moët & Chandon ve Varech tradičně organizuje přípitek na dobrou věc. Za každou slavnou tvář, která si přiťukne na slávu festivalu, přispěje na dobročinné účely. Letošní podpora míří do Klubu cystické fibrózy, jejímž patronem je herec Ivan Trojan. A pomáhat se bude až do konce festivalu – filmoví fanoušci si mohou po vzoru hvězd vychutnat Moët Mini na terase hotelu Thermal s vědomím, že z každé lahvičky šampaňského putuje symbolických 57 korun (právě tohle číslo má letošní ročník) na charitativní účely.

Do čeho se herečky a modelky oblékly?

Z českých hereček si akci nenechala ujít Jitka Schneiderová, která vyměnila páteční zelenou róbu za kalhoty a asymetrický top od návrháře Lukáše Macháčka. Příjemný bílý komplet doplnila žlutou kabelkou značky Bulgari. V kalhotách přišla i Hana Vagnerová, ta sáhla po černé. Model s korzetem a sólo rukávy měla od značky Karl Lagerfeld. Jana Plodková si vybrala modrofialové šaty s řasením ze Zalanda a Petra Nesvačilová lehké šaty české značky Anamé.

Mezi čestnými hosty byla také řada modelek. Bezchybně vypadala Denisa Dvořáková, kterou stejně jako na slavnostní zahájení oblékal Lukáš Macháček. Rafinované body doplnila pouzdrovou sukní, sandálky na podpatku a šperky Roberto Coin. Na akci se objevila také Pavlína Pořízková, která se v roce 1984 proslavila coby nejmladší modelka na titulce prestižního magazínu Sports Illustratred, tehdy jí bylo 18 let. Do Česka teď přijela především proto, aby pokřtila svoji novou knihu, tentokrát o stárnutí, kmotru jí dělala jiná slavná Češka a také spisovatelka Martina Formanová.

Pořízková žije dlouhá léta v Americe a momentálně randí s úspěšným producentem Jeffem Greensteinem, kterého s sebou vzala do Varů. Greenstein byl jedním ze scenáristů, již pracovali na seriálech Přátelé, Zoufalé manželky nebo Will a Grace. Supermodelka oblékla bleděmodré šaty od českých návrhářek tvořících pod značkou WWØ a na akci se potkala i s modelkou Pavlínou Němcovou. Na terasu hotelu Thermal si přišla dát sklenku i modelka Veronika Kašáková v růžových šatech tuzemské značky Anamé.

Načítám