Přijďte zdarma na koncert kapely Midi Lidi v Mattoni Life Baru

Přijďte zdarma na koncert kapely Midi Lidi v Mattoni Life Baru

Adresa:

Karlovy Vary, pramen

Termín: 5.7.2023
Vstupné:

ZDARMA

5červenec středa 22:00

Žánr: koncertyTaneční/elektronická hudba zdarma Karlovy Vary

Umělci: Midi Lidi


Ve středu 5. července vystoupí v Karlových Varech kapela Midi Lidi. Užijte si skvělé hudební vystoupení od 22 hodin v Mattoni Life Baru u Vřídla! Na místě se můžete osvěžit lahodnými nealkoholickými koktejly Mattoni. Vyzkoušet si můžete také zálohový systém v praxi. Zálohomaty, které jsou umístěny na Mattoni ECO Life Pointech u Vřídla, v KVIFF.TV Parku a v hotelu Thermal, vám po vhození prázdné PET lahve nebo plechovky vydají milou pozornost – slevu 20 Kč na koktejl v Mattoni Life Baru.

Od pondělí 3. července bude ve stanu na prostranství Mattoni Life Baru vystaveno také 5 jedinečných modelů z fashion capsule módního návrháře Lukáše Macháčka. Autor kolekce, která vznikla ku příležitosti oslavy 150. výročí Mattoni, bude osobně zodpovídat dotazy návštěvníků v pondělí a ve čtvrtek od 14 do 16 hodin a v úterý od 15 do 17 hodin. V Mattoni Life Baru je pro vás připraven bohatý hudební program. Využijte příležitosti a užijte si filmový festival naplno!

Midi lidi je česká electro undergroundová hudební skupina, jež je pozoruhodná zvláště svými pro tento žánr nezvyklými českými texty svých skladeb. Skupinu tvoří Petr Marek, Prokop Holoubek, Markéta Lisá a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Přijďte zdarma na...

Wellness centrum hotelu Jean de CarroKarlovy Vary (111 metrů)

Wellness hotel Jean de CarroKarlovy Vary (111 metrů)

Wellness & Spa Hotel AmbienteKarlovy Vary (127 metrů)