David a Victoria Beckhamovi

V den 4. července 1999 si řekli na zámku v Irsku své ano dvě zamilované duše. Svatba to byla extravagantní a drahá, stála údajně 750 tisíc liber. Oproti mnoha jiným pompézním obřadům slavných, jejich sliby ovšem byly očividně skutečné a vydrželo jim to déle než svatební kytice. Obřadu se účastnil jejich teprve tříměsíční syn Brooklyn a děti teď vychovávají dohromady čtyři. Před pár lety David prozradil, že své sliby v soukromí obnovili.

Zdroj: Youtube

Pierce a Keely Shaye Brosnanovi

Manželství agenta 007 je pravidelně vyzdvihováno a oslavováno zejména kvůli tomu, že je Pierce se svojí ženou i ”navzdory tomu”, že od roku 1994, kdy se potkali, přibrala a zestárla. Kde to žijeme? Jak kdyby se tohle žádnému chlapovi ještě nestalo, že by mu narostlo břicho. A to mužský nemusí rodit, takže jeho tělo neprochází celou tou hormonální explozí a nárůstem váhy.

Keely Shaye není první manželkou Brosnana, tou byla Cassandra Harris. Ta ovšem v prosinci 1991 zemřela na rakovinu vaječníků. Manželé byli 11 let, dokud je smrt nerozdělila.

John Travolta a Kelly Preston

I v případě herce Johna Travolty byla smrt viníkem, který předčasně ukončil jeho manželství s Kelly Preston. Svoji byli od roku 1991, dokud nezemřela v červenci 2020 na rakovinu prsu. Pojí je krásných 29 let společného života, během něhož zplodili tři děti. Rovněž Kelly byla herečka a s manželem si zahráli ve snímku Experti (1989) nebo ve filmu Gotti (2018).

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Představitelka Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě našla svého pana Božského nejen na obrazovce. Svoji jsou od května 1997 a narozdíl od spisovatelky co miluje boty a po dětech netouží, s manželem mají dohromady tři; syna a dvě holčičky.

Šaty od Vivienne Westwood ale neměla. Ani modrého ptáka ve vlasech. Na svatbu s Matthewem si totiž milovnice módy oblékla černé šaty. Svatba byla pro všechny překvapení, pod rouškou standardního večírku pozvali do newyorské synagogy sto přátel, kteří se následně stali svědky toho krásného momentu. Černé šaty měla herečka proto, aby nepoutala pozornost v bílé, čehož zpětně trochu lituje. A recept na šťastné manželství? Veřejně neventilovat své problémy novinářům ani nikomu dalšímu.

Cindy Crawford a Rande Gerber

Supermodelka a podnikatel. Tak začal příběh dalšího páru, který dokazuje, že i všem na očích může láska vzkvétat. Vzali se obyčejně, na pláži v květnu 1998, a Cindy tím odstartovala vlnu tisíců plážových nevěst. Modelka byla bosá a její šaty vypadaly spíš jako noční košilka.

Co že je lepidlem jejich vztahu? Tequila! Díky té se spolu prý i seznámili.

Zdroj: iGlanc.cz, Hello!, Brides

Související články