Mladá Boleslav dotáhla podpis Kadlece, smlouvu prodloužil Šeda

04.07.2023, 12:24
Aktuality

Mladá Boleslav získala slovenského krajního obránce Andreje Kadlece z druholigové polské Niecieczy a podle klubového webu s ním podepsala tříletou smlouvu. Středočeši rovněž prodloužili kontrakt s brankářem Janem Šedou o další rok do konce června 2024.

Kadlec v minulé sezoně za Niecieczu ve 29 soutěžních utkáních zaznamenal gól a pět asistencí. Sedmadvacetiletý pravý bek či záložník předtím působil v jiném polském klubu Bialystoku nebo MTK Budapešť. Na Slovensku si bývalý mládežnický reprezentant zahrál za Žilinu či Trnavu, s níž v roce 2018 získal mistrovský titul.

Sedmatřicetiletý Šeda v uplynulém ročníku odchytal 19 ligových zápasů a šestkrát udržel čisté konto. Rodák z Vysokého Mýta v české nejvyšší soutěži dohromady odehrál 188 utkání a v 51 duelech neinkasoval.

V Mladé Boleslavi působí Šeda od mládežnických kategorií a strávil v ní takřka celou profesionální kariéru. Výjimkou byla krátká angažmá v nizozemském Waalwijku, indické Goe a Teplicích.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pablos

Bude hrát českou ligu, takže v repre Slováci tenhle post pořešený

Reagovat
Pablos

*mají

Reagovat
Kucka

Šeda je fakt nesmrtelnej

Reagovat
risk je zisk

A kdy už konečně dostanou příležitost mladí gólmani?

Reagovat
lampas

Šeda je boleslavskej Hauzr

Reagovat
John Obi Mikel

Líbí se mi jak vždycky koupí nějakou posilu a stejně nakonec skončí se Šedou jako jedničkou

Reagovat
Salfovic

Šeda se neda.

Reagovat
fabec1222

Tak dřív bylo to samé s Mullerem Tam v podstatě od vstupu do ligy chytali jen oni dva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele