Modelka Simona Krainová si běháním uhnala zánět šlachy v kotníku. Někteří ji nelitují a připomínají jí padesátku na krku

Simona Krainová je známá jako česká topmodelka, ale také jako moderátorka a příležitostná herečka. Kdo by neznal sérii filmů byl Jednou jeden polda, kde si zahrála po boku herecké legendy Ladislava Potměšila. Nyní už je Simoně padesát, a ačkoliv se snaží vypadat jako dvacetiletá, už dvacetileté tělo opravdu nemá. Přesto se netají tím, že být fit a vypadat mladě je pro ni priorita.

Simona Krainová to tentokrát přehnala s běháním a nyní se musí léčit kvůli zánětu šlach, jak informoval Blesk. Simona tvrdě pracuje na tom, aby vypadala jako za mlada, jenže její snaha už lidem přijde spíše směšná. Na sociálních sítích jí komentáři dali jasně najevo, co si o ní myslí. Její zranění berou takřka nelítostně.

Už je stará berla.

To vám ani doktor nemusel říkat, že už opravdu dobíháte.

Co ještě chce baba. Hraje si na mladici.

Už to s ní jde z kopce.

Už je stará padesátka, tak na co si hraje.

Vypadá to, že někteří fanoušci už vidí Krainovou za zenitem. Padesátka však není žádný věk. Určitě ne pro Simonu.

Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech však zářila a nijak jí její nemoc nezabránila přijít na vysokých podpatcích a procházet se. Blesku se Krainová svěřila, že je na festivalu z pracovních důvodů, ale také chce pozdravit přátelé a užít si chvíli volna.

Simona měla náročné období a těšila se na vydatný spánek. Syny předala babičce na Slovensku, její čivavy mají hlídání, a tak si prý s manželem Karlem dali rande. Spolu jsou už od roku 2010 a na rozdíl od předešlého vztahu.

Zdroj: Blesk, Facebook, autorský text