Herec Jiří Bartoška je kritizován za účast na filmovém festivalu. Jenže to by paní Bartošková nemohla vynést šperky za miliony, kdyby nepřišel, zní kritika

Jiří Bartoška (76) je prezidentem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, a přestože měl před událostí zdravotní problémy a byl sotva pár dní doma z nemocnice, na prestižní akci se přece jen ukázal i se svou ženou. Je za to poměrně hojně kritizován fanoušky.

Podle Blesku dokonce před samotným projevem byl ještě na kapačce, vyhnul se tak červenému koberci, ale po osmé hodině večerní už zdravil fanoušky a v dobré náladě si užíval luxusní party, kde jeho manželka Andrea Bartošková měla na sobě šperky za 3, 6 milionu korun. O celebritách, které se nechaly také ověsit drahokamy, jsme vás informovali v tomto článku.

Nicméně to nevypadá, že by Bartoška byl schopný se všemu plně věnovat. Sám výkonný ředitel festivalu, Kryštof Mucha, se Blesku svěřil, že za něj přebral všechny pracovní a oficiální události, což fanoušky pohoršilo ještě víc, protože se Jiří Bartoška sice na festivalu ukázal, ale neměl na to, aby odváděl své vlastní povinnosti. Na sociálních sítích si tak nebrali vůbec servítky.

Zadarmo se nažrat a napít, zakouřit si a pak zadním vchodem opět marodit a stěžovat si v bulváru na nízký důchod.

Tak někteří fanoušci reagovali na to, že se sice podle Blesku Jiří Bartoška na party od osmi večer přece jen ukázal, ale rovněž po dvou hodinách sám odcházel, zatímco Andrea Bartošková, ověšená milionovými šperky, zůstávala a zřejmě nadále oslňovala. A to se má herec v úterý dostavit na kontrolu, tak doufejme, že skutečně bude v pořádku.

Když je nemocný, má sedět doma, ale to by se nemohla Bartošková vytahovat s miliony na krku.

Zase skončí v nemocnici, protože se musel předvést.

Výtečný herec, ale zbytečně se přepíná jen proto, aby se mohl ukázat na ceremonii, která už dávno nemá úroveň.

A co si o jeho účasti na Mezinárodním filmové festivalu Karlovy Vary s ohledem na jeho nemoc myslíte vy?

Zdroj: Blesk, Facebook, autorský text