Hlavní obsah
Hry

Dying Light 2 dostává crossover událost s The Walking Dead

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Techland oznámil, že další akce Summer of Horrors v Dying Light 2 bude crossover s fantastickým The Walking Dead.

Článek

Dying Light 2: Stay Human právě odstartovalo Summer of Horrors spuštěním aktualizace Good Night, Good Luck a události Bloody Nights. Jak se akce chýlí ke konci, Techland nyní oznámil, že brzy dorazí crossoverová akce s The Walking Dead.

V příspěvku na twitterovém účtu Dying Light společnost Techland oznámila, že „spojila své síly“ se Skybound Games, vydavatelem The Walking Dead od Telltale Games, na „napínavé crossoverové události“ v Dying Light 2. Ještě jsme abychom se dozvěděli o tom, k čemu se chystáme, ale příspěvek říká, že „přežijeme, vyčistíme a zabijeme nemrtvé jako nikdy předtím“ – a to nás vzrušuje!

Během Summer Game Festu se ředitel franšízy Dying Light Tymon Smektała objevil s extrémně lehkým škádlením pro něco, co Techland plánoval, a řekl: „Bude to zatím nejsmrtelnější léto, budete si chtít připravit pálku s ostnatým drátem.“ Bylo to krátké vystoupení, takže by vám bylo odpuštěno, že jste to přehlédli, a škádlení samotné bylo tak prosté detailů, že jsme úplně přehlédli význam posledních čtyř slov, „ostnatý netopýr připraven“. Když to nyní vidíme, jasně to naznačuje baseballovou pálku Negan pojmenovanou po jeho zesnulé manželce Lucille v The Walking Dead.

Zajímavé je, že umění použité pro tuto událost obsahuje značku hrobu Alberta z Dying Light 2, mistra řemesla z Bazaaru, který byl zabit Dozorci míru, a toho, co vypadá jako jeho syn Vincenzo stojící vedle něj. Zda se crossoverová událost zaměří na dvojici, zatím není potvrzeno, ale mohla by to být možnost.

Pro další dobrodružství plná zombie, proč se nepodívat na některé z nejlepších zombie her pro Xbox?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz