Srdcové narozeniny zámeckých labyrintů

I naše zámecké labyrinty mají svůj den, kdy slaví své narozeniny.

7.7.2007 jsme naše labyrinty a bludiště slavnostně představili veřejnosti a od té doby je navštívily a viděly již statisíce návštěvníků. Těší nás, že je mnoho takových, kteří se opakovaně vrací a berou návštěvu našeho zámeckého labyrintária jako nedílnou součást svých letních prázdnin.

Letošní narozeninové oslavy připadají na tento pátek.

A protože našim labyrintům už bude 16 let, tak jsme se rozhodli, že oslavy pojmeme trošku jinak. Spojíme naše oslavy nikoliv s přijímáním dárků, ale jejich dáváním. Ve čtvrtek 6.7. a pátek 7.7.2023 budete mít možnost spolu s námi podpořit Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97 a to skrze náš společný projekt „SRDCE V SRDCI“ „Srdce v srdci“ jsou krásná, ručně foukaná a malovaná srdce, která vznikla, aby mohla dělat radost. Radost těm, kteří si je koupí, radost těm, kterým budou darována a stejně tak i radost těm, kterým se díky jejich koupi dostane potřebné pomoci.

Výtěžek z prodeje těchto srdcí putuje výhradně na podporu projektů Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97.

A nás by moc potěšilo, pokud byste nám pomohli a spolu s námi, v náš narozeninový den vytvořili co největší dárek to bude možné…tedy čím více srdcí koupíte, tím větší dárek pro Nadaci Vize 97 vytvoříme. A protože je důležité mít nějaký cíl…tak naším cílem je pochopitelně prodat všechna srdce, která budeme mít pro Vás připravena.

Zámecký areál je otevřen od 9:00 do 18:30 hod.

www.zamekloucen.cz

Kontakt:

Vratislav Zákoutský

vratislav.zakoutsky@zamekloucen.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zábava-památky-Zámek Loučeň

Oblast
Středočeský (sc)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.