Hlavní obsah
Hry

Total War: Pharaoh Deep Dive Video představuje egyptské frakce a jejich jedinečné herní styly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podívejte se, jak různé frakce Total War: Pharaoh hrají jedinečně, v novém hloubkovém ponoru do egyptských frakcí této hry.

Článek

Vývojáři Creative Assembly zveřejnili nové video, které nabízí hluboký ponor do připravované strategické hry Total War: Pharaoh’s Egyptian Fraction. Hluboký ponor, který si můžete prohlédnout níže, nám dává ochutnat skutečnou historii frakce a také některé herní detaily.

Lídři dostupné hráčům v Total War: Pharaoh pokrývají kulturní centra Egypta, Kanaánu a Anatolie. Hráči si budou moci vybrat z osmi vůdců frakcí, z nichž každý má svůj vlastní jedinečný herní styl a seznam jednotek.

Například Ramesses je elitní válečník, který se aktivně účastní bitev a může se pochlubit silou a rychlostí, jakou nemá žádný jiný vůdce frakce. Jeho armády podobně zahrnují elitní vojáky, kteří jsou sice menší v počtu než jeho protivníci, ale jsou v průměru silnější.

Video také ukazuje jedinečné budovy specifické pro jednotlivé frakce, jako je Necropolis of the Honored Dead, která posiluje štěstí i vliv provincií.

Total War: Pharaoh byl oznámen již v květnu 2023 a na PC vyjde v říjnu 2023.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz