InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cesta na dovolenou aneb Jak se vyhnout dezinformacím

    pondělí 20.5 13:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Lidická 1, České Budějovice

  • Lék Dr. Stejskala

    pondělí 20.5 15:00 - Jihočeské divadlo Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozici asistenta trenéra v Jihostroji obsadí nejmladší trenér v extralize

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – S výrazným omlazením hráčského kádru volejbalistů Jihostroje koresponduje také změna v realizačním týmu. Asistentem Andrzeje Kowala bude perspektivní trenér z klubové líhně Petr Kohout, který se ve 26 letech stane nejmladším trenérem v historii klubu. Vedení Jihostroje se tak rozhodlo dát šanci mladému trenérovi, který se podílel na historicky nejúspěšnější sezoně klubové mládeže v uplynulém ročníku. Petr Kohout byl hned u pěti medailí mládeže – dvakrát získal zlato s kategorií U16, jedno zlato s U22, jedno stříbro s U18 a jedno stříbro s U20. Jako druhý asistent bude polskému trenérovi k dispozici Jan Suchý, který bude nadále pracovat i u mládeže VK Jihostroje České Budějovice.

Kohout je ryzím odchovancem klubu, ve kterém prošel jako hráč všemi mládežnickými kategoriemi až po prvoligové EGE, a stejnou cestu poté absolvoval také v roli trenéra. Nyní ho čeká šance u A týmu Jihostroje. Ve 26 letech navíc bude nejmladším trenérem v celé Uniqa extralize! „Hledali jsme člověka s trenérskou ambicí, který bude svou práci dělat naplno a bude pro ni žít," vysvětlil tuto volbu pro klubový web generální manažer Robert Mifka. „Petr je zapálený mladý trenér, který se chce zlepšovat. Velkým bonusem je samozřejmě to, že je naším odchovancem, který skvěle zná prostředí klubu. Vedle Andrzeje Kowala to pro něj bude velká škola do budoucí trenérské kariéry," dodal Mifka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace