ZRCADLOVÝ SÁL S PODLAHOU Z TEKUTÉHO PÍSKU (7)

V tomto pokračování pracujeme s výňatky z nezpracovaného návrhu "A Tentative Taxonomy of Extra-Terrestrials", který George Andrews zaslal Lindě Moulton Howe v roce 1987 a který vychází z desítek přepisů hypnózy lidí se syndromem únosu člověka. Místo informací Betty a Barneyho Hillových o Zeta Reticuli 1 a 2, dvojhvězdném systému vzdáleném asi 37 světelných let od Země, který je zdrojem šedých bytostí s hadíma očima, se tento souhrn George Andrewse zaměřuje na Rigel a Procyon a na nečekané údajné odhalení, že šedé entity a vysocí blonďatí humanoidi pocházejí ze stejné kosmické civilizace, která byla značně poškozena válečnými konflikty.

Předkové krátkých Šedých byli kdysi vysokými Blonďáky. Došlo k Velké válce. Pohleďte na hořké plody vítězství. Šedí jsou geneticky poškozený druh. Kdyby pozemští lidé přežili jadernou zimu, mohli by o několik generací později vypadat stejně (Šediváci). Před Velkou válkou byl Rigel rozsáhlou říší, která byla zdrojem většiny "galaktického osiva". Všichni Rigelané byli vysocí blonďáci. Na Procyonu už byla založena kolonie. Velká válka byla občanskou válkou Rigelanů proti Rigelanům a trvala 300 let.

Poznámka redakce: [Howe: V roce 1983 mi bylo řečeno, že dva ze tří hlavních a odlišných mimozemských typů, které interagují se Zemí, spolu vedly 300 let trvající válku a nyní setrvávají ve válce pouze prostřednictvím svých myslí a cestování v čase. Bylo mi také řečeno, že mezi nelidmi a lidmi existuje důvěrný vztah, který souvisí se snahou Grays vyřešit vážné fyzické poškození jejich těl, konkrétně nervového systému, které bylo důsledkem války. Údajně jeden z důvodů sběru genetického materiálu od pozemských tvorů a lidí souvisí s obnovou poškozené DNA u mimozemšťanů. Variace na toto téma DNA a přežití se táhnou celými uplynulými šesti desetiletími únosů lidí, ale ani experimentátor, ani vyšetřovatel neví, jaká je pravda v jevech, kdy lidé nemají schopnost ověřit si realitu toho, co jim mimozemšťané říkají, nebo jim telepaticky sdělují, včetně taxonomických konceptů].

Skupina Rigelanů, která si uvědomila, že se chystá Velká válka, se vydala na cestu ke kolonii Procyon v primitivních, tajně postavených lodích. V té době vlastnil veškeré sofistikované vybavení stát. Byli to jediní Rigelané, kteří unikli kataklyzmatickému zpustošení. Všichni, kdo zůstali na Rigelu, se proměnili v malí Šedý. Po Velké válce, kdy se z Rigelanů stali malí Šedí, jim trvalo tisíce let, než obnovili svou společnost. Byli poškozeni nejen geneticky a ve svém žlázovém systému, ale také mentálně a psychologicky. Jakmile si malí Šedí obnovili mocenskou základnu, zahájili útok na vysoké Blond, kteří uprchli do kolonie Procyon. Ačkoli byli Blond entity z Procyonu ušetřeni extrémního poškození chromozomů a žláz, které utrpěli ti, kteří zůstali na Rigelu během války s Šedými určité radiační poškození, které však bylo ve srovnání s nimi nepatrné. Právě to však způsobilo, že Blond entity jsou zranitelní vůči nemoci, která decimuje jejich počet. Němí telepatičtí Blond entity, kteří nemají schopnost řeči, utrpěli rozsáhlejší radiační poškození než ti, kteří si schopnost řeči zachovali.

 

Dvě současné galaktické války: Rigel vs. Procyon a Rigel vs. Sírius

Dvě Velké války stále probíhají. Ta mezi Rigelem a Procyonem je v současné době ve stavu dočasného příměří, v němž mohou kdykoli vypuknout aktivní boje, srovnatelné se situací studené války mezi USA a Sovětským svazem. Válka mezi Rigelem a soustavou Siria probíhá aktivně. Před Velkou válkou, byla Země osazena původními vysokými blond Rigeliany. Původní vysocí blond Rigelané byli předchůdci kromaňonského Homo sapiens sapiens moderního lidstva. Právě kvůli tomuto společnému původu je pozemské lidstvo pro Blond entity i Šedé tak zajímavé. Unesení, kteří nebyli vráceni, jsou využíváni k chovným účelům a obecně se s nimi zachází dobře. Ženy pozemských lidí mohou být oplodněny buď na palubě lodi, nebo když spí ve svých domovech.

[Poznámka redakce: Howe: V roce 1983 mi bylo řečeno, že vyspělí nelidé mohou pomocí své mysli manipulovat s lidskými vajíčky a spermiemi tak, aby došlo k početí bez pohlavního styku, což dodává konceptu "neposkvrněného početí" další rozměr. Jak Šedí, tak i Blond entity mají schopnost rozložit hmotu na energii a poté energii opět integrovat do hmoty. Takto procházejí zdmi a střechami a přenášejí unesené osoby skrze zdi a střechy. Změna hmoty na atomární úrovni pomocí technologie E. T.].

Šedí mají schopnost maskovat se jako vysocí Blond entity pomocí projekce mentální energie.

[Poznámka redakce: Howe: Jiní unesení říkají, že jde o technologii klonování, v níž E. T. mohou vyrobit jakýkoli druh tělesné schránky a vložit do ní svou vlastní inteligentní podstatu a životního ducha jako kamufláž na různých planetách].

Vysocí Blond entity se nikdy nepromítají jako Šedí. Někdy jsou Blondýni fyzicky skuteční, ale jsou vězni Šedých. Šedí musí ochromit nebo zničit schopnost Blond entit teleportovat se v Čase a jiných dimenzích, aby ho mohli zajmout. Stejně jako v pozemských válkách se někdy vyskytují zrádci, zběhové, dezertéři a váleční zajatci, tak i ve válkách mezi mimozemšťany. A stejně jako v pozemské válce existují období příměří, během nichž mohou týmy znepřátelených armád dočasně spolupracovat na určitých projektech, tak i ve válce mezi mimozemšťany existují období příměří.

 

Klonovaní vysocí Blond vypadají stejně

Efekt podobný klonování způsobuje, že mnozí z Blond entit vypadají podobně. Totéž platí pro mnoho Šedých. Některé Blond entity mají vysoké intelektuální a verbální schopnosti, zatímco jiní jsou němí a telepatičtí. Blond entity s řečovými schopnostmi budou v případě napadení nebo ohrožení reagovat prudce, ale telepatický typ nikoliv. Oba typy si dávají pozor, aby se vyhnuly odhalení, a s lidmi se obvykle setkávají na tichých izolovaných místech. Častěji se stýkají se ženami. Mohou na člověka jen zírat a pozorovat ho, pak se stáhnou. V dřívějších stoletích byli Blond entity někdy mylně považovány za anděly. Zdá se, že Blond entity nestárnou a trvale vypadají na 27 až 35 lidských let, bez ohledu na to, jaký může být jejich skutečný věk.

S lidmi se kříží více než jeden typ mimozemských návštěvníků. Blond bytosti jsou ideální volbou pro křížení s lidmi, protože mají společného genetického předka. Křížení lidí s jakýmkoli jiným druhem musí být pečlivě kontrolováno, protože lidé mají jiný imunitní systém než mimozemšťané. Nové hybridní bakteriální kmeny mohou způsobit katastrofu v obou směrech. Blond bytosti mohou nakazit lidi a lidé mohou nakazit je. Blond bytosti mohou být nositeli virových a bakteriálních mikroorganismů, které jsou pro ně samotné bezpečné, ale pro lidi škodlivé, a naopak. Šedí považují Blondýny za vzpurné a nestabilní. Šedí se snaží zabránit Bond bytostem, které zajali, v útěku, aby bez dozoru zkoumali pozemské lidstvo. Značný počet takových Blond mimozemců však unikl a mísí se s lidmi. Jen ve Spojených státech žije přes tisíc lidí (nepočítaje ty v jiných zemích), kteří jsou potomky intergalaktických či extragalaktických bytostí a pozemských lidí. Z nich asi dvě stě zná nebo tuší svůj původ.

Všichni lidé mají nějaký mimozemský genetický původ. Kdyby tomu tak nebylo, existovala by na této planetě pouze flóra a fauna, která by zahrnovala opice, ale nepřesahovala by jejich rámec. Mlži, červi, hvězdice, houby a další primitivní organismy, z nichž se vyvinula celá flóra a fauna této planety, se usadily v pravěkých oceánech jako úvodní fáze planetárního osídlení, což by mělo být zřejmé z jakéhokoli studia záznamu, který zanechaly kambrické a prekambrické horniny. V průběhu celé zaznamenané historie i v prehistorických dobách docházelo k neustálé genetické manipulaci a křížení s lidmi s cílem vyšlechtit naše méně vyvinuté opičí rysy. Někdy bylo křížení mezi lidmi a kosmickými bytostmi úspěšné a někdy bylo žalostně neúspěšné. Nicméně druh Homo sapiens by neexistoval, nebýt této trvalé genetické manipulace a křížení, které bude pokračovat (pokud náš druh nezničí jaderná válka), dokud lidstvo nenaplní svůj potenciál využívat celý svůj mozek, a ne jen jeho zlomek.

Náčrtek dospělé ženy z Indianapolisu v Indianě po zážitku únosu
v roce 1965, kdy jí bylo 18 let. Od svých čtyř let byla pravidelně unášena
šedými typy "EBEN", které mají svislé zorničky ve žlutých očích pod
černými čočkami, jež nosí kvůli vidění v infračerveném spektru a dalších frekvencích.
Tato unesená, stejně jako mnoho dalších, tvrdí, že malé bytosti zobrazené ve
dveřích jsou biologičtí androidi, které vyrobili vyšší EBEN nebo jiné typy
entit klonováním a genetickou manipulací. Mnoho unesených říká, že klonovaní
biologičtí androidi jsou vyrobeni a naprogramováni pro různé úkoly na
různých planetách s různou atmosférou, různou intenzitou slunečního záření,
různým obsahem vody - různé modely sofistikovaných
biologických strojů pro různé planetární výzkumy.

Vyšetřovatel a spisovatel George Andrews syntetizoval spoustu materiálu z 80. let ze syndromu únosů lidí a vytvořil nezpracovaný návrh z roku 1987, který mi poslal o vyvíjející se taxonomii nejméně tří různých mimozemských skupin, vysokých Blond entit, malých Šedých a plazovců, kteří komunikují se Zemí. George tehdy napsal:

"Krátcí šediví humanoidi mají velké hlavy, které připomínají embrya a v průměru měří asi 1,3 metru."

Dnes, o čtvrt století později, se však malé, velkohlavé typy "embryí" dostaly do jasnějšího povědomí jako klonovaní biologičtí androidi, kteří jsou vyrobeni a naprogramováni jednou nebo více vyššími prvotními inteligencemi E. T., které androidy vyrábějí a programují pro různé úkoly na různých planetách s různou atmosférou, různou intenzitou slunečního záření, různým obsahem vody atd. Jak mi v prosinci 1999 řekl jeden vysloužilý pracovník Agentury obranného zpravodajství (DIA):

"Máme co do činění s mimozemšťany, kteří vyrábějí biologické androidy stejně jako my vyrábíme vysavače, ale androidi jsou sofistikovaní a navržení k práci na různých planetách, nikoli k čištění koberců."

Ilustrace v horní části této zprávy dobře znázorňuje tento koncept. Z nějakého podivného důvodu mnoho prvotních inteligencí typu EBEN šedé barvy popisují unesení jako nositele dlouhých plášťů nebo hábitů s nařasenými límci. Ale malí klonovaní androidi EBEN jsou obvykle zahaleni do modrého nebo šedého "leteckého obleku" typu trikotu ze silné anorganické "látky" nějakým způsobem srostlé s těly androidů. Proto unesení lidé často říkali, že "ti malí kluci nemají šaty, jsou nazí". Někteří chirurgové se s tímto překvapením poprvé setkali na Wright-Patterson AFB v Daytonu v Ohiu ve 40. letech 20. století, když byli požádáni, aby provedli pitvu nelidských těl získaných z havarovaných disků z několika míst ve Spojených státech.

 

 "Kůže E. T. byla jako látka"

Dne 24. dubna 2006 jsem obdržel e-mail od podnikatele ze středního Ohia jménem Ronald SeCoy. Bylo mu 59 let, měl bakalářský titul z klinické psychologie z Ohijské univerzity, ale od ukončení studia pracoval v různých podnicích od restaurací po maloobchod. Byl to rodinný typ se třemi dětmi a považoval se za zbožného křesťana. Požádal, aby jméno jeho domovského města a firmy nebylo z důvodu ochrany zveřejněno. V jeho prvním e-mailu stálo:

"Pracoval jsem pro jednoho muže v Daytonu v Ohiu. Letecký chirurg amerického letectva ve výslužbě, který mi ve chvíli velkého stresu a citového zhroucení řekl, že byl jedním z pěti vojenských lékařů, kteří byli povoláni, aby se podívali na dvě těla mimozemšťanů na základně Wright-Patterson."

V červnu jsem panu SeCoyovi poslal e-mail a požádal ho o další informace. Odepsal mi:

"Žil vždy v Daytonu v Ohiu. Byl 'TEN' letecký chirurg pro celé křídlo SAC. Neřekl mi přesně, kdy k tomu došlo, jen že se to stalo koncem čtyřicátých let v době blízké Roswellu. Vyprávěl, jak mu zavolali, když spal, že musel spěchat na základnu, že tam byli tři generálové, co všechno musel podepsat, že mu vyhrožovali, že se na tom podílelo pět lékařů, že jen dva lékaři se skutečně dotkli těl. Že jeden mimozemšťan byl mrtvý, ale nevykazoval žádná zranění. Jeden byl popálený a v jedné noze měl 'strašnou díru' a na tváři měl takový ten utrápený výraz smrti."

Před rokem 1947 byla velká základna amerického letectva v Daytonu ve státě Ohio pojmenována po Orvillu a Wilburovi Wrightových na počest jejich letu s prvním letadlem. Až do roku 1947 se základna jmenovala Wright Field. V tomto roce však vláda Spojených států vytvořila United States Air Force a zrušila armádní letectvo. V roce 1947 také letectvo spojilo Wright Field s nedalekým Patterson Field a vytvořilo leteckou základnu Wright-Patterson.

V roce 1947 vláda Spojených států amerických spojila původní letiště
Wright Field severovýchodně od Daytonu v Ohiu ve Fairbornu
s nedalekým letištěm Patterson Field a vytvořila
leteckou základnu Wright-Patterson AFB

E-mail Ronalda SeCoye pokračoval o leteckém lékaři z Wright-Patterson:

"Byl to zbožný katolík a tohle zničilo jeho systém víry. Byl naštvaný, protože říkal: 'Jsem jen prostý lékař. Žádný specialista. Ne patolog. Proč mi to udělali?" Byl rozzuřený na vládu, že ho do toho zatáhla, zničila mu život a ohrozila ho. Měl z vlády hrůzu. Donutil mě přísahat, že to nikdy nikomu neřeknu. A tak jsem dlouhá léta jeho příběh lidem opravdu nevyprávěl. Ale podle mého nejlepšího vědomí si myslím, že si veřejnost zaslouží, aby to věděla."

[Poznámka redakce: "Po skončení II. světové války hrálo Wright Field i nadále významnou roli ve výzkumu a konstrukci letadel. V roce 1947 vláda Spojených států vytvořila United States Air Force, čímž zrušila armádní letectvo a zřídila novou složku americké armády. V témže roce letectvo spojilo Wright Field s nedalekým Patterson Field a vytvořilo leteckou základnu Wright-Patterson. Výzkum na základně pokračuje dodnes a na letecké základně Wright-Patterson se nachází také Národní muzeum letectva Spojených států."]

Dne 27. června 2006 jsme s Ronaldem SeCoyem s jeho svolením hovořili telefonicky ve dvouhodinovém nahraném rozhovoru. Datum, kdy letecký chirurg hovořil s Ronaldem SeCoyem, začalo o Vánocích roku 1975. Starší plukovník ve výslužbě a letecký chirurg navázal vztah otce a syna s Ronniem Secoyem, který pracoval jako manažer ve firmě staršího muže. Popsaná pitva mimozemšťana se odehrála koncem čtyřicátých let na základně Wright-Patterson AFB v Daytonu ve státě Ohio.

-pokračování-

Další díly