Slavnostnímu zakončení MFFKV vládla rudá: Bartošková s mašlí u pasu, Holubová v oversize šatech a Nerudová k nepoznání

Slavnostnímu zakončení MFFKV vládla rudá: Bartošková s mašlí u pasu, Holubová v oversize šatech a Nerudová k nepoznání
Zdroj: Herminapress, Renata Bušková/koláž Lifee
Dýdžejka Lucie Dvořáková zvolila na zakončení šaty ze Studia Mánesova. Lucie přišla v doprovodu manžela Michala Dvořáka, který hned v prvním rozhovoru podotkl, že v třiceti stupních ve smokingu přímo teče. Zakončení festivalu si nenechala ujít ani neúspěšná kandidátka na prezidentku ČR Danuše Nerudová s manželem. Rudou róbu oblékla herečka Eva Holubová, která přišla v doprovodu dcery Karolíny a jejího přítele Matěje Paprčiaka. + 19 fotek+ 20 fotek

Týden plný filmových premiér, módních přehlídek a večírků je u konce a v Karlových Varech se po červeném koberci naposledy prošly známé osobnosti. Magazín Lifee.cz vám přiblíží atmosféru slavnostního zakončení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, které ovládly dámy v červené. Po této barvě sáhly Eva Holubová (64), Andrea Bartošková (70), Danuše Nerudová (44) i Zuzana Stivínová (49). A jak působila na slavnostním večeru hvězda Forresta Gumpa Robin Wright (57)?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 07. 2023 18:50

Ve Velkém sále hotelu Thermal převezmou filmová Jenny a legendární česká herečka Daniela Kolářová (76) z rukou šéfa festivalu Jiřího Bartošky ceny prezidenta MFFKV. Wright si pro tuto příležitost vybrala jednoduché béžové šaty s krátkým rukávem, v nichž dokonale vynikla její stále štíhlá figura, nicméně mezi ostatními hvězdami jako by se ztrácela.

Pokud by vás zajímala růžová róba se stojáčkem a dlouhým rukávem, kterou si pro tuto příležitost zvolila Daniela Kolářová, podívejte se do našeho dalšího článku, kde o ní mluví návrhář Boris Král osobně. Hrdinka filmu Na samotě u lesa také vynesla šperky v hodnotě přesahující milion korun.

Slavnostní zakončení ovládla červená

Slavnostní zakončení se letos neslo v červené barvě. Tu zvolila pro svoji róbu nejen manželka prezidenta festivalu Andrea Bartošková, která oblékla úchvatné šaty po kotníky s mašlí v pase, ale také osobitá herečka Eva Holubová. Ta svou oversize róbu doplnila nápadným perlovým náhrdelníkem a botami typu Mary Jane.

Ve své oblíbené červené nesměla na slavnostní události chybět ani herečka Zuzana Stivínová, která téměř neodmyslitelnou rudou barvu nehtů a rtěnky skvěle sladila se zbytkem outfitu. "Mám róbu od Tatiany Kovaříkové, s láskou jsem s ní spolupracovala, a šperky od Cartiera. Před 32 lety jsem vynesla Tatianiny šaty, byla jsem její modelka, a teď je vynáším znovu," nechala se slyšet v rozhovoru pro Blesk.

Drobné pozdvižení způsobila na červeném koberci neúspěšná kandidátka na prezidentku ČR Danuše Nerudová. Na sobě měla dlouhé červeno-růžové saténové šaty se stejně barevným páskem, které příliš nelichotily její postavě, a kvůli jemně zvlněným vlasům a pro ni netypickému účesu ji na první pohled poznal jen málokdo.

Vyletněná Peštová, zlatá Clarkson a Issová ve flitrech

Změnu na poslední chvíli musela udělat ve výběru róby modelka Daniela Peštová (52), která dorazila na červený koberec s manželem, zpěvákem Paľem Haberou (61). "Měla jsem vybrané šaty v Elle, ale kvůli počasí jsem nakonec sáhla po svých, letnějších," poukázala pro Blesk.

Hvězdný glanc vnáší do festivalu herečka Patricia Clarkson (63), jež coby členka poroty hodnotí soutěžní snímky. Zatímco na slavnostní zahájení dorazila ve světlých flitrovaných šatech, pro závěrečný ceremoniál zvolila splývavou černo-zlatou róbu s dlouhým rukávem.

Mezi věhlasnými hosty se ani letos neztratila herečka Martha Issová (42), která kvůli pracovním závazkům přijela do Karlových Varů doslova na poslední chvíli. Na sobě měla flitrované šaty své oblíbené značky Chatty.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články