Sleduj nás

Nečekaná výzva! Karlos Benda si řekl o Revoltu: Může to být nejsledovanější událost vůbec!

Nečekaná výzva! Karlos Benda si řekl o Revoltu: Může to být nejsledovanější událost vůbec! Foto: Clash of the Stars

Jelikož žijeme v době výzev, rozhodl se Karlos Benda, že ani on nebude lenit, načež vyzval do klece hudebníka a podnikatele Marcuse Revoltu.

„Šest firem za tři roky!“ To je hláška, která vám jistě jako první přijde na mysl, když dneska uslyšíte jméno Marek Kaleta či jeho hudební pseudonym Revolta. Ještě v roce 2012 vydal své první album Evoluce vědomí a dnes přesedlal na podnikání a prezentuje se jako člověk, který si žije vysoce nad poměry.

Co dělá? Má několik firem, podniká a neustále expanduje. O svém úspěchu dokonce nahrál song Selfmade, který ověnčil i videoklipem. Tento muž je dnes středem pozornosti a rozhodně nemá o peníze nouzi.


Marcusovu rostoucí slávu nelze přehlédnout a jelikož žijeme v době bizaru, rozhodl se toho takový Karlos Benda využít. Vznikla tedy poměrně nečekaná výzva, která by však pro organizaci Clash of the Stars dávala dokonalý smysl.

„Marcusi, zase až tak moc tě nesleduji, ale vzhledem k tomu, jaká jsi persona a jak jsi poslední dobou úplně všude na sociálních sítích vidět, tak jsem samozřejmě i já viděl spoustu tvých motivačních videí a napadla mě jedna jednoduchá věc. Rád bych tě vyzval na MMA zápas pod záštitou Clash of the Stars.


Klukům z Clashe se to líbí opravdu hodně, no a ještě, než to zavrhneš, tak v rychlosti jenom pár věcí. Jsem přesvědčený o tom, že náš zápas by byl opravdu jeden z nejsledovanějších, možná nejsledovanější fight roku. A po tobě nechci, aby ses rozhodl hned teď na následující galavečer, ale třeba během příštího roku. Jistě víš, že galavečery se odehrávají průměrně třikrát do roka a ty jsi člověk, co má rád výzvy. Ostatně sám jsi to říkal, tak proč si tedy nezkusit tuto výzvu.

Já sám se MMA věnuji teprve rok a jeden měsíc, mám za sebou tři zápasy právě pod Clash of the Stars a myslím si, že náš zápas by byl právě po té sportovní stránce super, navíc já bych se konečně vymanil z toho kolotoče a měl proti sobě pořádného soupeře. Jsem přesvědčený, že nás Before the Clash i tiskovka by prostě trhaly rekordy a že by to celé byla naprostá bomba.“

A pro ostatní potenciální zápasníky, co uvažují, že také někoho vyzvou, nechť si vezmou z tohoto videoklipu příklad, že vše se dá řešit také v klidu, logicky a s rozumem.



Další články