Písničky ze života

Hudební kariéra téhle krásky by se dala popsat jako takový scénář o holce po rozchodu. První singl se jmenoval „Padám“, další „Co bude dál“

„Ten jsme napsali před cca dvěma lety dohromady s muzikantem Reginaldem, kytaristou Davidem Kandlerem a svým dílem přispěl tentokrát i zpěvák a skladatel Sofian MedjMedj,“ říká Andrea.

Odklad kvůli rozchodu

Vydání si ale dalo na čas z jednoho prostého důvodu. Andrea s releasem vyčkávala, protože v době, kdy píseň vznikala, procházela v osobním životě rozchodem se svým tehdejším partnerem Kamilem Bartoškem, kterého zná většina lidí pod nickem Kazma. Nebylo tedy žádoucí song publikovat, aby nevznikl dojem, že je autobiografický.

„V „Co bude dál“ klukovi docela nakládám, takže jsem nechtěla házet na Kamila špatné světlo. Rozešli jsme se totiž v nadstandardně přátelském duchu. A přátelé jsme dodnes. Není to o nás dvou,“ řekla Andrea.

Kluk z "Tváře"

V podcastu Backstage se Andrea svěřila, že se rozhodla udělat místo novému muži, i když zatím jen ve videoklipu k písni "Nemůžu spát". „Jsem na to zvědavá, protože do teď jsem žádného svého kluka v klipu neměla. Jde o kluka, kterého jsem potkala kdysi na natáčení show Tvoje tvář má známý hlas před třemi lety, jmenuje se Míša. 

Za vše může Divoký anděl!

Hrála jsem tehdy Natalii Oreiro s jejím hitem Cambio Dolor ze seriálu Divoký anděl. Součástí vystoupení bylo i taneční číslo, kde tančil právě Míša. A tak nám to fungovalo, že jsem si slíbila, až budu jednou mít kluka ve svém klipu, musí to být jedině on,“ říká Andrea.

Už se na něj neptejte!

Řeč v podcastu přišla i na jejího zatím posledního oficiálního partnera Kamila Bartoška alias Kazmu. Během její zhruba roční hudební kariéry ji novináři často vyslýchali, jak to tihle dva mají, což ji celkem žralo. „Tohle téma už se pomalu vytrácí, už ho odvál čas.“

V nejnovějším podcastu Backstage se také dozvíte, jak se Andrejce vymstil dáreček od jejího ex, jakou pizzu nesnáší a jaké má momentálně kočičí problémy se svou čtyřnohou parťačkou!

Zdroj: iGlanc.cz

Související články