Na Julisce se poskytovala jistota. Rada se i nadále bude moci spolehnout na Moulise, Matějku a další

Na Julisce se poskytovala jistota. Rada se i nadále bude moci spolehnout na Moulise, Matějku a další

Kádr Dukly, jež už má před sebou před rozjezdem nového ročníku F:NL pouze jeden přípravný souboj proti Táborsku, nabývá stále jasnějších kontur.

Tradiční dejvický celek se posílil o nové tváře a vedení ambiciózní značky z Julisky navíc dokázalo udržet i opory z předešlého soutěžního ročníku.

Jak také zaznělo na webu fkdukla.cz, tento týden prodloužili v šesté městské části metropole kontrakty Pavel Moulis, Marek Červenka, Jakub Barac a Lukáš Matějka, který byl v minulé sezoně nejlepším střelcem mužstva.

V případně posledně jmenovaného střelce se Dukla dohodla s Viktorií Plzeň na pokračování úspěšného hostování a pětadvacetiletý forvard, jenž se zapsal do střelecké listiny i ve středeční kanonádě s Pískem, si tak prodlouží pobyt v Praze o další rok.

Velezkušený Moulis, který se ve svém prvním roce na Julisce prezentoval 28 starty a šesti brankami, prodloužil na stávající adrese kontrakt o rok.

Šestadvacetiletý univerzál Barac je součástí Dukly od zimy 2021, kdy dorazil ze Slovanu Liberec. Za klub nastoupil k tomuto datu do 69 soutěžních duelů a také on prodloužil pracovní dohodu do června 2024.

Hlavní trenér Petr Rada, jehož asistentsky doplňují Vágner s Jinochem, bude mít nadále pod dohledem také třicetiletého útočníka Marka Červenku. Ten sice začal loňský podzim v prvoligových Pardubicích, ale na jaře se vrátil zpět do žlutočerveného a v Dukle dostane šanci ještě minimálně na půl roku.

Na Spartě jsem se ani nestihl pořádně rozloučit, říká Juliš. Případný gól v prvním kole na Letné by neslavil