Aňa Štaidlová za své pohrdání Ivetou Bartošovou schytala velkou kritiku

Ladislav Štaidl měl před zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou manželství s Aňou Štaidlovou, se kterou měl tři děti. Ta se po letech vyjádřila v pořadu Face to Face o Ivetě Bartošové, a za to schytala obrovskou kritiku.

Moderátor pořadu Face to Face René Kekely vedl rozhovor s ex partnerkou Ladislava Štaidla. Paní Aňa si nebrala servítky a naprosto otevřeně se vyjadřovala o svém negativním názoru na Ivetu Bartošovou.

Z rozhovoru je patrné jisté opovrhování vůči zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové a určité pohrdání její osobou. Paní Aňa byla advokátkou, dnes je již v důchodu. Její projev byl odsouzen stejně tak, jako její chování a nevkusný oděv.

Stejně jako ona odsoudila Ivetu Bartošovou a pošpinila její památku, tak i sledující odsoudili ji samotnou.

„Zoufalost. Paní v noční košilce bez podprsenky. A nehezký projev. Pan René úžasný jako vždy,“ napsala paní Lucie.

„Hodně lidový projev na právničku. A kdybych věděla, že budu někde vystupovat, vezmu si aspoň podprsenku, co si budeme, není to hezký pohled,“ pokračuje komentářem paní Iva.

„Pani nie je hlupa, ale takto komentovat tak neštastne stvorenie ako bola – napriek daru krasy a talentu – Iveta Bartošová, je neslusne voči jej synovi a ostatným príbuznym,“píše další sledující.

Podle dalšího vyjádření Štaidlové, si Iveta Bartošová syna Artura vlastně udělala jen aby měla jistého dědice jako Vendula Pizingerová, vdova po skladateli Karlu Svobodovi, psal deník Extra.

„Když si s tím dítětem tehdy tak naběhla, tak nevím, jak bych to nazvala, jestli jako hloupost, blbost nebo primitivnost. To není ani naivita. Naivní člověk nebývá zlý. Ona si prostě myslela, že si tím zařídí dědice jako Vendula. Vendule se to podařilo, protože Karel už nedokázal dál vzdorovat,“ zní z úst paní Štaidlové.

Zesnulou zpěvačku označuje za hloupou, primitivní a psychicky nemocnou. Ladislava Štaidla prý jen trápila a zneužívala. Chtěla být podle ní za hvězdu, ale moc jí to nešlo.

„Sice mi někteří vyčítají, jak mluvím o mrtvých, ale byl Láďa hypochondr? Byl. Byla Iveta primitivní? Ano. Hodně slepic se s ní ztotožnilo. Na tom jsou založené romantické filmy, jak děvče ke štěstí přišlo, a to by některé holky chtěly taky zažít.“

„A to ho ještě před celým národem ponížila s Romanem Třískou, což nebyl žádný únos, všechno to bylo dobrovolné. A tomu prý ještě měla tvrdit, že na ni Láďa chtěl objednat zabijáka. To byl trapas. A před smrtí něco podobného zopakovala se Zdeňkem Macurou. Tohle snad udělá chytrý člověk?“ sdělila podle deníku Extra.

Zdroj: Youtube, Instagram, Extra