Vylepšení pro fanoušky na Letné: nový catering, více stánků i pivo Radegast

Vedení FC chce zajistit větší komfort a požitek fanouškům. Foto: FC Zlín
ZLÍN – Makají na hřišti i mimo něj. Fotbalový Zlín se chystá na blížící se start nové sezony FORTUNA:LIGY. Vedení ševců chce zajistit větší komfort a požitek fanouškům. Velkou novinkou na Letné bude občerstvení a cateringové služby od jiného provozovatele, tři nové stánky a také pivo značky Radegast.

Dlouhou dobu jsme vnímali oprávněnou kritiku a jsme si vědomi, že to v tomto směru nebylo ideální. Najít však nového provozovatele nebylo vůbec jednoduché zejména kvůli časové náročnosti. Jsme velmi rádi, že se nám po letech konečně podařilo dosáhnout této významné změny a my tak budeme moct všem našim návštěvníkům nabídnout změnu k lepšímu,“ říká mluvčí klubu Zuzana Molková.

Vedení FC Zlín si od nové úpravy nájemního vztahu slibuje výrazné zlepšení diváckého komfortu.

Rozvázalo nám to ruce v mnoha aspektech,“ těší Molkovou. „Servis pro všechny diváky, kteří na stadion přijdou, z hlediska občerstvení, pro nás bylo jednou z priorit a my jsme přesvědčeni, že v nadcházející sezoně se v tomto směru výrazně zlepší,“ přidává.

Dlouholetá smlouva s dosavadním provozovatelem občerstvení na stáncích vypršela k 30. červnu a zlínský klub nyní nově navázal spolupráci se zlínskou restaurací Potrefená Husa Zlín, která chystá přebrandování stávajícího podniku na Charlies fork.

Kromě celé řady novinek v nabízeném sortimentu je již nyní jisté, že si naši fanoušci budou moct pochutnat na zlatém moku značky Radegast 10. Na každém prodejním místě bude možnost zakoupit veškerý sortiment včetně párků i grilovaných klobás,“ informuje Molková.

Pro fanoušky navíc na Letné vzniknou tři nové stánky. Dva přibudou u hlavní a jeden u východní tribuny.

Věříme, že tímto krokem ulevíme frontám a zrychlíme celý proces při odbavení návštěvníků zejména v poločasových přestávkách,“ přeje si nejen Molková.

Pro pivní fajnšmekry pak čeká lahůdka v podobě Beer Trucku na vybrané utkání. Na stadion dorazí hned při letošní domácí premiéře se Spartou Praha. Duel se hraje v sobotu 29. července od 15 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x